Διακρινόταν για το ήθος της η Αναστασία-Έσβησε κυνηγώντας τα όνειρά της

Ένα πέπλο θλίψης και θρήνου έχει σκεπάσει την Κύπρο, μετά και την ταυτοποίηση της σορού της 24χρονης Αναστασίας Αδαμίδου από την Πάφο, το πρωί της Παρασκευής. Όσοι την γνώριζαν κάνουν λόγο για ένα άνθρωπο με εξαιρετικό ήθος, άριστη φοιτήτρια, που είχε όνειρο να σπουδάσει στην Ελλάδα.

Προερχόταν από μία οικογένεια με τρία παιδιά και ήταν μία νεαρή, γεμάτη ήθος και έτοιμη να συνδράμει σε όσους το είχαν ανάγκη. Άριστη τόσο σε σχολικές επιδόσεις, όσο και σε κοινωνικές, με όνειρο να βρεθεί στην Ελλάδα για να σπουδάσει. Ένα όνειρο που πραγματοποίησε, όμως δεν πρόλαβε να το ζήσει ολόκληρο. Το μοιραίο ταξίδι με το τρένο, που έμοιαζε να είναι όπως όλα τα άλλα, έμελλε να είναι και το τελευταίο…

Ο Διευθυντής του Λυκείου Α΄ Εθνάρχη Μακαρίου Γ Πάφου, που ήταν το σχολείο της άτυχης Αναστασίας, Ανδρέας Ιωσήφ, μίλησε στον REPORTER και ανέφερε πως η Αναστασία ήταν μία νεαρή με ήθος, μία άριστη μαθήτρια, γεμάτη όνειρα για το μέλλον.

«Ήταν στο σχολείο μας πριν από 6-7 χρόνια. Ξεχώριζε για το ήθος της και την κοινωνική και μαθητική της προσφορά. Ήταν έτοιμη να προσφέρει σε όσους είχαν ανάγκη. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας σε όλη την οικογένεια και τους οικείους της».

Ο κ. Ιωσήφ πρόσθεσε πως το όνειρο της Αναστασίας ήταν να σπουδάσει οδοντιατρική στην Ελλάδα και το πραγματοποίησε. Μάλιστα, υπέδειξε ότι είναι πολλά τα περιστατικά, τα οποία είναι ενδεικτικά του χαρακτήρα της και του ήθους που την διακατείχε. Εξέφρασε, δε, λύπη για την τραγωδία.

«Είναι κρίμα, εν έτει 2023 να παρακολουθούμε τέτοια περιστατικά, τέτοιες τραγωδίες και νέα άτομα να φεύγουν με αυτό τον τρόπο από τη ζωή».

Δειτε Επισης

«Χωρίς πρόοδο στο θέμα των ομήρων η επιχείρηση στη Γάζα θα ενταθεί»-Προειδοποιεί ο ΥΠΑΜ του Ισραήλ
Ο Τζον Σουίνι που τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Σκωτίας αναλαμβάνει την πρωθυπουργία
Σε ισχύ οι νέοι κανόνες της ΕΕ για ανεξαρτησία και πολυφωνία των ΜΜΕ
Μέσα στο χλιδάτο παλάτι του Πούτιν με κρυφή κάμερα-Το ανακαίνισε, έχτισε εκκλησία με δικό του θρόνο
Μήνυμα Νετανιάχου για την επιχείρηση στη Ράφα-«Θα συνεχίσουμε μέχρι την απόλυτη νίκη»
Την ανθρωπιστική στήριξη προς Παλαιστίνιους συζήτησαν οι Υπουργοί της ΕΕ
Kαταθέτει στη δίκη Τραμπ η Ντάνιελς-Της έλεγε «μου θυμίζεις την κόρη μου, με τη Μελάνια δεν κοιμόμαστε στο ίδιο δωμάτιο»
BINTEO: Ήρωες αστυνομικοί σκαρφάλωσαν σε ουρανοξύστη 54 ορόφων για να σώσουν γυναίκα που κρεμόταν
Στα €6,76 δισ. η αξία των κυπριακών ομολόγων στον ισολογισμό του Ευρωσυστήματος
Αυξημένη κίνηση στις υπεραγορές το Πάσχα, αλλά όχι σε άλλα καταστήματα λιανικής