Στο νοσοκομείο 57χρονος μετά από τροχαίο-Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική

Ένας 57χρονος τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση, που συνέβη χθες Δευτέρα στην Πάφο.  

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 16 Οκτωβρίου και περί η ώρα 11:00, 57χρονος ενώ οδηγούσε το όχημα στον κύριο δρόμο Τσάδας με κατεύθυνση το Στρουμπί, σε κάποιο σημείο του δρόμου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, και συγκρούστηκε με φορτηγό όχημα που οδηγούσε 66χρονος.

Ο κ. Νικολάου είπε στο ΚΥΠΕ πως λόγω της σοβαρότητας της σύγκρουσης χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του 57χρονου από το όχημα του, ο οποίος ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, φέρει κάταγμα ζυγωματικού και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο Νοσοκομείο Πάφου.

Όσον αφορά τον οδηγό του άλλου οχήματος, έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε. Τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου.

Δειτε Επισης

Το σπάνιο κοινό Πάσχα ενώνει Ορθόδοξους και Καθολικούς πριν τους ξαναχωρίσει το ημερολόγιο
Κατηγορίες Ζελένσκι σε Πούτιν για την πασχαλινή εκεγχειρία-«Παίζει με ανθρώπινες ζωές»
Το πασχαλινό μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη-«Θα εξαντλήσω κάθε προσπάθεια για οριστική λύση του Κυπριακού»
ΒΙΝΤΕΟ: Με τις δέουσες τιμές έφτασε στην Κύπρο το Άγιο Φως
Πασχαλινή εκεχειρία κήρυξε ο Πούτιν-Διακοπή των επιχειρήσεων ως τη Δευτέρα
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ για τα 3 εκατ. ευρώ
Με... πλούσιο ποινικό παρελθόν για ναρκωτικά ο Αιγύπτιος που δολοφονήθηκε στην Καλλιθέα
«Δεύτε λάβετε φως»-Λαμπρή η τελετή αφής στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα
ΒΙΝΤΕΟ: Το σπάσιμο των μπότηδων έφερε την Πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα
Έρευνες για τα αίτια θανάτου του άτυχου 56χρονου εκπαιδευτή αλόγων-Στην αναμονή για τη νεκροτομή