«Η Άρσεναλ θα μας διαλύσει αν παίξουμε έτσι, δεν αναγνωρίζω την ομάδα μου»

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει δύο ακόμα παιχνίδια με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Άρσεναλ και ο Πεπ Γκουαρδιόλα επισήμανε το χάσμα ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων: «Θέλω να νικήσω την Άρσεναλ, αλλά αν παίξουμε έτσι, η Άρσεναλ θα μας διαλύσει. Είπα την περασμένη εβδομάδα ότι δεν με ενδιαφέρει η Premier League - θέλω να δω την ομάδα μου», ανέφερε ο Καταλανός τεχνικός μετά τη νίκη των «Πολιτών» κόντρα στην Τότεναμ (4-2).

Μάλιστα παρουσιάστηκε ιδιαίτερα αυστηρός και δεν ξέφυγε κανένας από τα σχόλιά του, συμπεριλαμβανομένων των οπαδών - ορισμένοι από τους οποίους αποδοκίμασαν τους παίκτες του στο ημίχρονο. «Οι οπαδοί μας πρέπει να μας πιέσουν, να απαιτήσουν περισσότερα, να φωνάξουν: "Ελάτε παιδιά, ξέρετε πόσο καλοί είστε, δείξτε μας ξανά!". "Θέλω μια αντίδραση από όλο τον σύλλογο, όχι μόνο από τους παίκτες, από όλη την οργάνωση. Είμαστε ένας οργανισμός με "χαρωπά λουλούδια"! Δεν θέλω να είμαστε "χαρωπά λουλούδια"!»

Ο Πεπ εξαίρεσε τους νεαρούς Ρίκο Λιούις και Χουλιάν Αλβάρες από την κριτική του, αλλά σαφώς αισθάνεται ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει έλλειψη επιθυμίας που επιδεικνύουν οι περισσότεροι παίκτες του.

«Είμαστε πολύ, πολύ μακριά από το να μπορέσουμε να ανταγωνιστούμε στο υψηλότερο επίπεδο. [Μας έλειπε] το θάρρος, το πάθος, η φωτιά, η επιθυμία για νίκη από το πρώτο λεπτό. Το ίδιο συμβαίνει και με τους οπαδούς της Σίτι, είναι σιωπηλοί για 45 λεπτά.

Θέλω τους οπαδούς μου πίσω. Σε 14 χρόνια κέρδισα 11 πρωταθλήματα, αυτό είναι πολύ, οπότε σημαίνει ότι κάθε μέρα βλέπω πράγματα που δεν μπορείς να δεις γιατί δεν είσαι εκεί. Είμαι απίστευτα χαρούμενος με το αποτέλεσμα, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Πιστεύετε ότι θα κυνηγήσουμε τη διαφορά από την Άρσεναλ με τον τρόπο που παίζουμε; Αποκλείεται. Έχουμε έναν αντίπαλο στην Άρσεναλ που έχει τη φωτιά.

Δύο δεκαετίες χωρίς να έχει κατακτήσει την Premier League. Δεν αναγνωρίζω την ομάδα μου, [παλαιότερα] είχε το πάθος και την επιθυμία να τρέξει. Είμαστε πολύ μακριά από την ομάδα που είχαμε τις προηγούμενες σεζόν. Πιστεύετε ότι αυτή η επιστροφή θα συμβαίνει κάθε φορά; Δεν θα συμβαίνει».

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Δειτε Επισης

Αντιμέτωποι με σκύλους που βρίσκονταν σε άθλιες συνθήκες βρέθηκαν εθελοντές στη Λεμεσό (pics)
Τετράχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Πάφο-Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο
Ο «αρχινονός» που διαμόρφωσε τη Greek Mafia και το αιματηρό τέλος της οικογενειακής τριάδας
Απτόητος από τις απειλές του Τραμπ, ο Πούτιν θα συνεχίσει τον πόλεμο
Μπήκε λουκέτο στον παράνομο βρεφοκομικό σταθμό στη Λάρνακα μετά την καταγγελία για κακοποίηση μωρού
Με το «όραμα των δύο κρατών», προαπαιτούμενα τα «τρία άλφα» και μπόλικη μουρμούρα πάει στη Νέα Υόρκη ο Τατάρ
Καταζητείται 37χρονος για υπόθεση κλοπής στην Αγία Νάπα
Καταγγελία στην Αστυνομία για κακοποίηση βρέφους σε σταθμό στη Λάρνακα
Ποινή φυλάκισης έξι ετών σε 30χρονο για εμπρησμό κατοικίας
Με παραπομπή στο πόρισμα Πολυβίου οι ευθύνες στους υπουργούς Αναστασιάδη για ΤΑΚΑΤΑ-«Η πολιτική ευθύνη δεν αφορά το γάτζωμα σε μια καρέκλα»