Χάθηκαν ξανά τα ίχνη της 15χρονης Μαριάννας (pic)

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΑΧΜΕΤ, 15 ετών, η οποία απουσιάζει από χθες 04/9/2022 από το χώρο διαμονής της στη Λευκωσία.

Η 15χρονη περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,65μ περίπου με καστανοκόκκινα μαλλιά και κατά την αναχώρηση της φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι, μαύρο φούτερ και άσπρα αθλητικά παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Σημ.: φωτογραφία ελλείποντος προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και προκάλεσε τροχαίο-Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Δειτε Επισης

Χωρίς δικηγόρο στο Δικαστήριο ο Γιαννάκη-«Γιατί με ταλαιπωρείτε, ακόμα και τώρα δεν έφαγα τίποτα για να μεν κάμω εμετό»
Οι δρόμοι που κλείνουν στη Λευκωσία λόγω των εορτασμών της 25ης Μαρτίου-Αναλυτικά οι χώροι στάθμευσης
Όχημα κατέληξε σε πάσσαλο της ΑΗΚ-Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα
Τελικά χωρίς λόγο το χάος στο highway, είχαν τροχοδρομηθεί τα αιτήματα των κυνηγών-Στην Βουλή η ανοχή της Αστυνομίας
Αποφασίζει το Δικαστήριο την... συνταγογράφηση για Γιαννάκη-Πώς οδηγήθηκε στη σύλληψη, ψάχνει ξανά δικηγόρο
Εσωτερική αιμορραγία και πολλαπλές κακώσεις σώματος έδειξε η νεκροτομή του άτυχου 51χρονου
Ταλαιπωρεί ξανά την οικογένεια του Θανάση ο Σταυριανός-Φέρνει ένσταση στην επιστροφή των λειψάνων του δολοφονηθέντα
Εκτελέστηκε το ένταλμα του Δικαστηρίου, χειροπέδες στον Γιαννάκη
Από ηλεκτροπληξία ο θάνατος της 69χρονης στην Τσάδα-Ετοιμάζεται το πόρισμα της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας
Τροχοδρομήθηκαν λύσεις για τα ζητήματα των κυνηγών-Δεν αποκλείουν νέες κινητοποιήσεις ακόμη και έξω από τη Βουλή