Εντοπίστηκε κλοπιμαία περιουσία σε υποστατικό στην Σταυροκόνου

Υπόθεση εντοπισμού κλαπείσας περιουσίας σε υποστατικό στην Σταυροκόνου διερευνά η Αστυνομία Πάφου.   

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, την Πέμπτη, στις 11:50 – 12:10, κατόπιν σχετικής πληροφορίας που δόθηκε στο ΤΑΕ Πάφου, μέλη του ΤΑΕ Πάφου και σταθμού Κελοκεδάρων διενήργησαν έρευνες στην περιοχή Σταυροκόνου όπου μέσα σε εγκατελειμένο υποστατικό ανεβρέθηκε μηχανική κοπτικής γρασιδιού η οποία είχε κλαπεί σε υπόθεση που καταγγέλθηκε στις 23.6.22.

Επίσης ανευρέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο δόκο, που αποτελεί προιόν διάρρηξης που καταγγέλθηκε τον Οκτώβριο του 2019 στην Πάφο, καθώς και ένα φλομπέρ που αποτελούσε προϊόν διάρρηξης σε υπόθεση που καταγγέλθηκε στις 13.1.22. Όλα τα τεκμήρια παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις. Η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Πάφου.

Δειτε Επισης

Τουρκοκυπριακά ΜΜΕ: Σύλληψη Έλληνα πολίτη για κατασκοπεία στα κατεχόμενα
Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας και δύο οχημάτων στη Λάρνακα
Σπάνιο να μην μονιμοποιείται δικαστής μετά από διετή θητεία-Δικαιούται να προσφύγει στα εσωτερικά ένδικα μέσα η Βαρωσιώτου
Συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ο Τατάρ-«Οι Ε/κ προκαλούν εντάσεις με τις συλλήψεις για σφετερισμό»
Χάθηκαν από την Κυριακή τα ίχνη του 64χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου (pic)
Πέραν των 80 έργων για τη Λευκωσία κόστους άνω του ενός δισ. ευρώ ανακοίνωσε ο ΠτΔ
Ξεκαθαρίζει το Τμ. Περιβάλλοντος για τους πύργους στη Λάρνακα-«Δεν γνωμοδοτεί βάσει του ποιος είναι ο αιτητής»
Απομακρύνθηκαν τουλάχιστον 50.000 πολίτες στην Τουρκία-Μάχη με τις φλόγες, καταστράφηκαν σπίτια
Και όμως ο Καπηλιώτης δικαίωσε την Ανδριάνα και όλους τους πολίτες, εκθέτοντας το Σώμα που υπηρετούσε
Σε πνιγμό εντός ύδατος φαίνεται να οφείλεται ο θάνατος 28χρονου στη Γεροσκήπου