Στα κατεχόμενα ο Οκτάι για διήμερη επίσκεψη

Στα κατεχόμενα θα βρίσκεται την Πέμπτη ο Τούρκος Αντιπρόεδρος, Φουάτ Οκτάι για διήμερη επίσκεψη.

Όπως μεταδίδουν τ/κ ΜΜΕ, ο κ. Οκτάι φτάνει στις 11 το πρωί και στις 11.30 θα συναντηθεί με τον Ερσίν Τατάρ. Θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου.

Στη 1.00 το μεσημέρι ο κ. Οκτάι θα μεταβεί στη «βουλή» και στις 5 το απόγευμα θα συναντηθεί με τον «πρωθυπουργό», Ουνάλ Ουστέλ.

Στις 18.30 ανακοινώθηκε ότι θα συμμετάσχει σε μια εκδήλωση στο κλειστό στάδιο της κατεχόμενης Μόρφου που έχει σχέση με το πρωτόκολλο νεολαίας και αθλητισμού (που είχε υπογραφεί πρόσφατα στην Άγκυρα).

Στις 19.30 θα συμμετάσχει στα εγκαίνια ενός προγράμματος μεταξύ της Ένωσης Δήμων Τουρκίας και της αντίστοιχης στα κατεχόμενα.

Την Παρασκευή, 24 Ιουνίου, ο Φουάτ Οκτάι θα μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα «Επιχορηγήσεις επιχειρηματικότητας» στην «κεντρική τράπεζα». Το μεσημέρι της ίδια ημέρας θα επισκεφθεί το «πανεπιστήμιο» κοινωνικών επιστημών Άγκυρας που βρίσκεται στα κατεχόμενα.

Ακολούθως θα μεταβεί στο Πέργαμος όπου θα συναντηθεί με γυναίκες παραγωγούς και επιχειρηματίες.

Δειτε Επισης

Υπ. Οικονομικών: Προσπάθειες για διαφοροποίηση του χρόνου εφαρμογής τον Μάιο των πράσινων φορολογιών
Υπ. Ενέργειας: Σημαντική η επόμενη εβδομάδα για την γεώτρηση στο «Ηλέκτρα»
Τουρκία και Τατάρ εγκρίνουν διορισμό Ολγκίν-Ερωτήματα εγείρει ο τ/κ τύπος
Κυκλοφόρησε «Ο Συκοφάντης»-Το πολυαναμενόμενο βιβλίο του Νίκου Αναστασιάδη προκαλεί αίσθηση
Καλεί ΕΕ να αναλάβει ρόλο για GSI ο Παπαναστασίου-«Έχει τεχνικές, οικονομικές και γεωπολιτικές προκλήσεις»
Διεκδικεί την αντιπροεδρία των Οικολόγων ο Οζ Καραχάν
Ψάχνουν νέους τρόπους για αντιμετώπιση της παράτυπης μετανάστευσης οι 27 της ΕΕ
Προαναγγέλλει κατάθεση στοιχείων στις Αρχές για pushback η Ύπατη Αρμοστεία-Κατηγορηματικός ο Ιωαννίδης
Ευκαιρία συνεργασίας ΕΕ και ΗΕ το Κυπριακό, είπε στο Συμβούλιο ο ΠτΔ-Προτεραιότητα για Γκουτέρες
Προκλητικός ο Φιντάν μετά τη Γενεύη-«Υπάρχει μια πραγματικότητα στην Κύπρο και πρέπει να αποκατασταθεί»