Το συγκινητικό μήνυμα του Κούσουλου μετά την κατάκτηση του κυπέλλου

Mεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν στην Ομόνοια, ήταν ο Ιωάννης Κούσουλος, καθώς ένας τραυματισμός τον ανάγκασε αν μείνει εκτός δράσης σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.    

Ο αρχηγός των πρασίνων, όταν κλήθηκε να εκπροσωπήσει την ομάδα του, στη διάσκεψη Τύπου πριν από το παιχνίδι, συγκινήθηκε όταν κλήθηκε να απαντήσει για την επιστροφή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: BINTEO: Μην κλαις Ιωάννη, είσαι νικητής...

Το βράδυ της Τετάρτης ο Κύπριος διεθνής, σήκωσε ψηλά στον ουρανό το κύπελλο της Ομόνοιας, μαζί με τους Παπουλή και Γκόμεθ.

Σε ανάρτηση του ο Ιωάννης Κούσουλος, ευχαριστεί άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας της Λευκωσίας για τη συμπαράστασή τους.

«Ίσως μια από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές στην καριέρα μου μέχρι στιγμής. Μετά από ένα πολύ δύσκολο χρόνο, η ομάδα μου, μου χάρισε αυτή τη χαρά, να σηκώσω για ακόμη μια χρονιά ένα τρόπαιο. Με πολλή συγκίνηση, θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα μου που με στήριξε και με στηρίζει σε αυτό το δύσκολο χρόνο. Αφήνω για το τέλος τον κόσμο, όλους εσάς τους φίλαθλους, την τεράστια οικογένεια της Ομόνοιας, που πραγματικά τα μηνύματα σας όλο αυτό τον καιρό έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο για μένα. Ευχαριστώ για την υποστήριξη και υπόσχομαι να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να σας κάνω περήφανους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: