Ακάρ: Στα καλά καθούμενα ο έρωτας για εξοπλισμούς κατέλαβε την Ελλάδα

Στα καλά καθούμενα ο έρωτας για εξοπλισμούς κατέλαβε την Ελλάδα, υποστήριξε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ προσθέτοντας ότι περιμένουν από την Ελλάδα να πάρει τις σωστές και λογικές αποφάσεις.  

Σε ομιλία του στην 4η Έκθεση Αποδοτικότητας και Τεχνολογίας, στην Άγκυρα, ο Τούρκος Υπουργός αναφερόμενος στις σχέσεις με την Ελλάδα, είπε ότι «περιμένουμε από την Ελλάδα να δει τα γεγονότα παγκοσμίως και να πάρει τις σωστές και λογικές αποφάσεις. Δεν είναι τίποτα άλλο παρά πλασματικό για μια χώρα με τόσα χρέη να την έχει συνεπάρει ο λεγόμενος έρωτας για τους εξοπλισμούς στα καλά καθούμενα ή να τρέχει πίσω από νέες συμμαχίες ενώ υπάρχει η συμμαχία στο ΝΑΤΟ».

Αναφερόμενος στα βήματα που έκανε η Τουρκία στην αμυντική βιομηχανία είπε ότι «το τζίνι βγήκε έξω από το μπουκάλι».

Ο Χουλούσι Ακάρ ανέφερε ότι «οι επιχειρηματίες και τα πανεπιστήμιά μας δεν έχουν κανένα πρόβλημα να παράγουν γνώση, να τη μετατρέπουν σε τεχνολογία και να την μεταφέρουν στην αμυντική βιομηχανία. Δεν υπάρχουν ψυχολογικά εμπόδια».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Σταμάτησαν οι έρευνες της τραγωδίας των Τεμπών στο Κουλούρι Λάρισας
Αυτοκίνητο έπεσε σε κανάλι στον Λεήμονα Λακωνίας-Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε κορίτσι 15 ετών
Τραγωδία στην Εύβοια-Νεκρό βρέφος από ανακοπή
«Για τη δολοφονία του παιδιού μου υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί, τους ονομάζει ο εισαγγελέας, γιατί να είναι στο απυρόβλητο;»
Οι πολεοδόμοι της Ρόδου έπαιζαν λεφτά από τους εκβιασμούς στο καζίνο-Έκρυβαν σχεδόν €30.000
Συγκλονίζει ο σύζυγος της 50χρονης στην Θεσσαλονίκη-«Είδα να βάζουν τη γυναίκα μου σε σακούλα»
«Παράγοντας με δήμαρχο χρηματοδοτούσαν κύκλωμα τραμπούκων που οδήγησαν στον φόνο του παιδιού μας»
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Παναγιωτάκη-Στα χέρια των τεχνικών συμβούλων όλα τα στοιχεία
Του πήραν τα κλειδιά μία ημέρα πριν την τραγωδία-Νέα στοιχεία για το θανατηφόρο με θύμα την 50χρονη
Σε κρίσιμη κατάσταση εννιάχρονος που πνίγηκε τρώγοντας πορτοκάλι στη Λάρισα