ΒΙΝΤΕΟ: Αθωώθηκε εκατομμυριούχος που έπιασε 417 χλμ./ώρα σε αυτοκινητόδρομο

Η γερμανική εισαγγελία δεν μπόρεσε να αποδείξει την ενοχή του Radim Passer που έφτασε στα «κόκκινα» το περασμένο καλοκαίρι την Bugatti Chiron στo ελεύθερο, από όριο ταχύτητας, κομμάτι της Autobahn.

Toν περασμένο Ιούλιο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα carandmotor.gr, ο Τσέχος εκατομμυριούχος Radim Passer έκανε ένα επικίνδυνο πείραμα, αποφασίζοντας να δει πόσο γρήγορα θα μπορούσε να κινηθεί με την Bugatti Chiron που έχει στην κατοχή του.

Η ταχύτητα των 417 χλμ./ώρα που έπιασε δεν εντυπωσίασε μόνο τους λάτρεις των αυτοκινήτων και την ίδια την Bugatti, αλλά και τη γερμανική εισαγγελία. Ο Radim Passer επέλεξε ένα τμήμα του γερμανικού αυτοκινητόδρομου που δεν έχει όριο ταχύτητας προκειμένου να κάνει τη δοκιμή του.

Στα βίντεο που δημοσιοποίησε στο κανάλι του στο YouTube, κινήθηκε με μεγάλες ταχύτητες για μία απόσταση 10 περίπου χλμ. και σε αυτό το κομμάτι κατάφερε να πιάσει 417 χλμ./ώρα.

Αφού παρακολούθησαν τα βίντεο, οι γερμανικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα εναντίον του Τσέχου επιχειρηματία.

Πηγή: in.gr

 

 

Δειτε Επισης

Ισραηλινά πλήγματα στο νότιο τμήμα της Συρίας
Στους 354 οι νεκροί Παλαιστίνιοι-Γιατί το Ισραήλ εξαπέλυσε νέο κύμα επιθέσεων στη Γάζα
Επτά νεκροί από πτώση μικρού αεροσκάφους στην Ονδούρα
ΒΙΝΤΕΟ: Τέλος στην εκεχειρία στη Γάζα, στους 235 οι νεκροί-«Υπογράψατε τη θανατική καταδίκη των ομήρων»
Ο Τραμπ απειλεί το Ιράν πως θα θεωρείται υπεύθυνο για νέες επιθέσεις των Χούθι
Απελάσεις εξπρές από τον Τραμπ-Έστειλε σε φυλακή 250 μέλη βενεζουελάνικου καρτέλ ναρκωτικών
Συγκλονίζουν οι Αλαουίτες για τις εκτεταμένες σφαγές από τζιχαντιστές στη Συρία-«Αυτό είναι εθνοκάθαρση»
Έξαρση της φονικής γρίπης των πτηνών H7N9 σε φάρμα πουλερικών στις ΗΠΑ
Αγωνία για τους όρους της εκεχειρίας πριν το τηλεφώνημα μεταξύ Πούτιν και Τραμπ
Επεισόδια στις συγκεντρώσεις για την τραγωδία με τους 59 νεκρούς στη Βόρεια Μακεδονία