Επανήλθε για τη χρήση κεταμίνης από το νοσοκομείο ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου

Για τη χορήγηση κεταμίνης στην Τζωρτζίνα από το προσωπικό του νοσοκομείου στο Ρίο μίλησε στο Live News ο Όθωνας Παπαδόπουλος, δικηγόρος της 33χρονης κατηγορούμενης, Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όπως σημείωσε ο κ. Παπαδόπουλος «η κεταμίνη χορηγήθηκε τον Απρίλιο και τον Ιούνιο του 2021 κατά τη διασωλήνωση της Τζωρτζίνας», γεγονός που περιλαμβάνεται στη δικογραφία -κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος.

«Η κεταμίνη χρησιμοποιείται από τους γιατρούς σε τέτοιες περιπτώσεις, ωστόσο δεν είναι υπεύθυνες για το θάνατο της 9χρονης οι δύο παλαιότερες δόσεις» συμπλήρωσε ο δικηγόρος της 33χρονης. «Ωστόσο στις 29 Ιανουαρίου έχουμε διασωλήνωση, στην προσπάθεια ανάνηψης του παιδιού, όμως δεν έχουμε χορήγηση κεταμίνης» συμπλήρωσε, υποστηρίζοντας ότι είναι κάτι που θα πρέπει να εξεταστεί από τις Αρχές.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν γνώριζε για την κεταμίνη, καθώς δεν ήταν μεταξύ αυτών που είχαν συνταγογραφήσει οι γιατροί για τη χορήγηση στο σπίτι.

Σχετικά με το αίτημα αποφυλάκισης της 33χρονης, ο δικηγόρος της υπογράμμισε ότι είναι σε αναμονή των τεχνικών εκθέσεων που θα επισυνάψουν στο αίτημα αποφυλάκισης. «Η αίτησή μας θα πρέπει να είναι εμπεριστατωμένη, να έχει έγγραφα που τη συνοδεύουν, είμαστε εν αναμονή και περιμένουμε για να τύχουμε καλύτερης υποστήριξης του αιτήματός μας» συμπλήρωσε.

Για το χρονικό πλαίσιο που θα γίνει το αίτημα αποφυλάκισης ο κ. Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε ότι θα γίνει εντός των επόμενων ημερών.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

 

 

Δειτε Επισης

Νέα στοιχεία για την έκρηξη μετά το δυστύχημα των Τεμπών-Τι προκάλεσε την πυρόσφαιρα
Άνδρας στη Θεσσαλονίκη απείλησε ότι θα σφάξει τη σύντροφό του αν δεν σβήσει όλους τους άνδρες από το Facebook της
ΒΙΝΤΕΟ: Νεαρός στην Καλλιθέα κατέρρευσε μετά από επίθεση και κτυπήματα που δέχθηκε
Σεισμός 4,5 Ρίχτερ ανοιχτά της Σαντορίνης
Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις του Βασίλης Καλογήρου-Ποιο φάρμακο έπαιρνε και που οδηγούνται οι έρευνες
Κοκαΐνη αξίας 5,9 εκατομμυρίων ευρώ κατασχέθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Ο αρχιμανδρίτης στη Λαμία που έβριζε και καταριόταν αστυνομικούς, το 2014 είχε χαστουκίσει γυναίκα αστυνομικό
Χειροπέδες σε 47χρονο που φέρεται να βίασε 13χρονη στην Κάλυμνο-Οδηγείται στον Εισαγγελέα
Ένοχες η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά για τη δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου
ΒΙΝΤΕΟ: Καρέ-καρέ η στιγμή που μηχανάκι χτυπά και εγκαταλείπει 13χρονο