Τα γύρισε ο Καραβίδας για στημένα και Κωστένογλου-Στον Εισαγγελέας για ενέργειες

Έκανε στροφή 180 μοίρες ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου, ο οποίος βρέθηκε χθες ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας, την οποία αρχικά αγνόησε, ωστόσο μετά από σχετικές υποδείξεις για την υποχρέωση του να παρουσιαστεί με βάση τη νομοθεσία, παρουσιάστηκε για να μιλήσει αναφορικά με τα όσα δημόσια κατάγγελλε μαζί με τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Χριστόφορο Τορναρίτη.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δεν έδωσε στοιχεία για στημένα ο Τορναρίτης, εξετάζεται η διαδικασία διαιτητών

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας, ο κ. Χριστοδούλου δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της Επιτροπής, και ως εκ τούτου εκδόθηκε και του παραδόθηκε Κλήση για Παροχή Πληροφοριών με βάση τις εξουσίες που παρέχονται στην Επιτροπή, δυνάμει του Νόμου.

Σε σχέση με τα όσα δημόσια ισχυρίστηκε, δηλαδή πως «όλη η Κύπρος ξέρει ότι υπάρχει συμμορία στο παλάτι», ότι «ο Κωστένογλου ήρθε με πολιτική παρέμβαση» και ότι κάποιοι θέλουν να στείλουν υποβάθμιση μία από τις δύο ομάδες, Δόξα ή Ολυμπιακό, ο Καραβίδας άλλαξε στάση ενώπιον της Επιτροπής, με το μπαλάκι πλέον να βρίσκεται στον Γενικό Εισαγγελέα. 

Κατά την ψεσινή Συνεδρία της Επιτροπής, όπως υπήρχε και στενογράφος για καταγραφή των πρακτικών, ο Χριστοδούλου ανέφερε ότι όλα όσα είχε δηλώσει, τα είπε σε κατάσταση συναισθηματικής φόρτισης, ενώ δεν είχε γνώσεις για να τα στοιχειοθετήσει.

Μετά την πιο πάνω εξέλιξη, η Επιτροπή αποφάσισε όπως οι δημόσιες δηλώσεις του Χριστοδούλου, σε συσχετισμό με τις ψεσινές ενώπιον της Επιτροπής, πιθανόν να αποτελούν παράβαση των προνοιών της σχετικής νομοθεσίας, εξού και αποφασίστηκε όπως αποσταλούν στο Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας για τις δικές του ενέργειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πήγε Αστυνομία μετά τις εμπρηστικές του δηλώσεις ο Χαμπουλλάς