Aθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο... Μέτρησε γκολ μέσω VAR από κινητό

Αυτό που θα δείτε είναι το βίντεο της ημέρας. Κι είναι σπαρταριστό! Διαιτητής και επόπτης είδαν φάση στο VAR και μέτρησαν ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα γκολ στην... ιστορία του ποδοσφαίρου! Κι όλα αυτά σε πρωτάθλημα Β´ τοπικού.

Απίθανα πράγματα στον αγώνα ΟΦ Ιστρίου – Ευαγόρας για την 15η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Β κατηγορίας στην Ρόδο, καθώς το γκολ των γηπεδούχων στο 90΄ μέτρησε χάρη στην χρήση του... VAR (το κινητό ενός φιλάθλου στις εξέδρες δηλαδή, που έδειξε τη φάση στον διαιτητή!). 

Ο Ευαγόρας κρατούσε τη νίκη στα πόδια του επί 90 λεπτά, όμως ένα φάουλ του Σταματάκη λίγο πριν τη λήξη ήταν αρκετό για να γίνει το ματς ροντέο: αρχικά το γκολ δε μέτρησε καθώς θεωρήθηκε από τους διαιτητές πως η μπάλα πέρασε εκτός, όμως εκεί «επενέβη» η τεχνολογία μέσω του κινητού ενός φιλάθλου στις εξέδρες, που έδειξε ξανά τη φάση στους ρέφερι με αποτέλεσμα ν' αλλάξει η απόφαση και να δείξουν σέντρα.

Αυτό έφερε την έκρηξη του προέδρου του Ευαγόρα Νίκου Φιλίππου, που έκανε λόγο για πρωτοφανείς καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Δείτε παρακάτω το μυθικό βίντεο της φάσης που το ανακάλυψε φίλος μύστης από το Τσίλι Καφενείο και ακριβώς από κάτω πάρτε θέση στην ψηφοφορία για το αν ήταν γκολ ή όχι:

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας και δύο οχημάτων στη Λάρνακα
Σπάνιο να μην μονιμοποιείται δικαστής μετά από διετή θητεία-Δικαιούται να προσφύγει στα εσωτερικά ένδικα μέσα η Βαρωσιώτου
Συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ο Τατάρ-«Οι Ε/κ προκαλούν εντάσεις με τις συλλήψεις για σφετερισμό»
Χάθηκαν από την Κυριακή τα ίχνη του 64χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου (pic)
Πέραν των 80 έργων για τη Λευκωσία κόστους άνω του ενός δισ. ευρώ ανακοίνωσε ο ΠτΔ
Ξεκαθαρίζει το Τμ. Περιβάλλοντος για τους πύργους στη Λάρνακα-«Δεν γνωμοδοτεί βάσει του ποιος είναι ο αιτητής»
Απομακρύνθηκαν τουλάχιστον 50.000 πολίτες στην Τουρκία-Μάχη με τις φλόγες, καταστράφηκαν σπίτια
Και όμως ο Καπηλιώτης δικαίωσε την Ανδριάνα και όλους τους πολίτες, εκθέτοντας το Σώμα που υπηρετούσε
Σε πνιγμό εντός ύδατος φαίνεται να οφείλεται ο θάνατος 28χρονου στη Γεροσκήπου
Καρατομήθηκε η Ντόρια Βαρωσιώτου που εξέδωσε το πόρισμα για Θανάση, απολύθηκε από το Δικαστικό Σώμα-Απόφαση με σκιές