Το πανό των πορτοκαλί για τον αδικοχαμένο Ανδρέα και το μήνυμα του ΑΠΟΕΛ (pics)

Το δικό τους αντίο, με αναρτημένο πανό στη Νότια Κερκίδα, στέλνουν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, στον άτυχο Ανδρέα που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη.   

«Σε όλα τα πέταλα της γης, θα' ναι η δική σου κατάθεση ψυχής», αναφέρει το πανό. 

Υπενθυμίζεται ότι, ο 21χρονος Ανδρέας, φίλος των γαλαζοκιτρίνων, άφησε την τελευταία του πνοή μετά από εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε στις 4 Φεβρουαρίου. 

 Σε δηλώσεις του στην κάμερα της Cablenet, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «ήταν έντονα συναισθηματικά τριήμερο, έφυγαν κάποιοι αγνοί ΑΠΟΕΛίστες και θέλουμε να κερδίσουμε για να τους το αφιερώσουμε ή τουλάχιστον με αυτό που θα παρουσιάσουμε στο γήπεδο να τιμήσουμε την μνήμη τους».

Σημείωσε ακόμα πως «ο Γιάννος, ο Ανδρέας και η Ιωάννα, μια δεκαεξάχρονη που έφυγε πριν κάποιες εβδομάδες θέλουμε να τους κάνουμε περήφανους απ’ όπου κι αν κοιτάζουν και να ευχηθούμε στις οικογένειες τους αιωνία η μνήμη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έχασε τη μάχη ο 21χρονος Ανδρέας που έπεσε στο κενό ενώ τοποθετούσε κλιματιστικό

Δειτε Επισης

Η Ευρώπη θρηνεί τον Πάπα Φραγκίσκο-«Ενέπνευσε εκατομμύρια ανθρώπους, πολύ πέρα από την Καθολική Εκκλησία»
Τι προβλέπει το πρωτόκολλο μετά τον θάνατο του Πάπα
Βρετανός ύποπτος για φόνο στον Ισημερινό, λιντσαρίστηκε από οργισμένο πλήθος και κάηκε ζωντανός
Οι τελευταίες επιθυμίες του Πάπα για την κηδεία του που σπάζουν παραδόσεις ετών
Κωνσταντίνος Τασούλας: «Η Κύπρος το βαρύτατο τίμημα της χούντας»
Συλλυπητήρια ΠτΔ για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου-«Φάρος ταπεινότητας, συμπόνιας και ειρήνης»
Πάπας Φραγκίσκος, ο ιεράρχης που θέλησε να φτιάξει «μια εκκλησία για τους φτωχούς»-Από το Μπουένος Άιρες στο Βατικανό
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Πάπας Φραγκίσκος
Ικανοποιητική η κίνηση στις υπεραγορές το Πάσχα-«Αυξημένες οι τιμές σε ορισμένα προϊόντα»
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 102 ετών η γιαγιά Σπιρτού-Η γηραιότερη εγκλωβισμένη του Κορμακίτη