Ραγδαίες εξελίξεις στην Ομόνοια-Στην πόρτα εξόδου ο Ταραπουλούζης

Τεράστια απογοήτευση έφερε η βαριά ήττα στο ντέρμπι αιωνίων, στο στρατόπεδο της Ομόνοιας. 

Τόσο το αποτέλεσμα, όσο και η εικόνα που παρουσίασε συνολικά η ομάδα έφεραν προβληματισμό στους ιθύνοντες των πρασίνων.   

Την ίδια ώρα, ο Σταύρος Παπασταύρου είναι έτοιμος να προβεί σε αλλαγές, σε μια προσπάθεια να σώσει ότι σώζεται από τη φετινή χρονιά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Σίμος Ταραπουλούζης βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και όπως όλα δείχνουν δύσκολα επιβιώνει στο Ηλίας Πούλλος.

Ο Σίμος Ταραπουλούζης είναι ο υπεύθυνος για τον προγραμματισμό που πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και ο πρόεδρος της ομάδας φαίνεται να έχει πάρει την απόφαση του. 

Παράλληλα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο αυτή να είναι η μόνη απόφαση που θα ληφθεί από τον Σταύρο Παπασταύρου. 

Το θέμα για τεχνικό διευθυντή, απασχολεί έντονα τον ισχυρό άνδρα της Ομόνοιας και πολύ πιθανόν να προκύψουν εξελίξεις. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καζάνι που βράζει οι Ομονοιάτες, τα ψάλλουν στη διοίκηση-«Ντροπή μηδέν σεβασμός»