Μπορεί να άντεξε με δέκα ο Απόλλωνας, αλλά ο δρόμος είναι μακρύς ακόμη...

Τη δεύτερη του διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Απόλλωνας, καθώς επικράτησε μετά δυσκολίας του Άρη στο Τσίρειο Στάδιο με 1-0, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA. Οι γαλάζιοι της Λεμεσού, παρά το γεγονός ότι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές από το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης, καθώς αποβλήθηκε ο Χάμπος Κυριάκου, λίγα λεπτά αργότερα κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ χάρη στο γκολ του Γιάνγκα και να το διατηρήσουν μέχρι το τελικό σφύριγμα...

Η ομάδα του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ κατάφερε να αντέξει στην πίεση των τυπικά γηπεδούχων και να αναδειχθεί νικήτρια για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, σκαρφαλώνοντας και στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Από την άλλη, η ελαφρά ταξιαρχία, ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και ειδικότερα στο δεύτερο μέρος, ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι είχε δυο κραυγαλέες ευκαιρίες στο 45' και στο 90', που θα μπορούσε να σκοράρει και να άλλαζε άρδην τα δεδομένα στο παιχνίδι. 

Οι γαλάζιοι της Λεμεσού, μπορούν να κρατάνε μονάχα τους τρεις βαθμούς από το συγκεκριμένο παιχνίδι και να βλέπουν τη συνέχεια, αφού δεν ήταν και ένα παιχνίδι που διεκδικεί δάφνες ποιότητας για τους ίδιους. 

Πλέον, ο Απόλλωνας έχει μπροστά του ένα από τα κρισιμότερα ντέρμπι της χρονιάς, απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος μόνο εύκολος δεν είναι, κάτι που γνωρίζουν άπαντες στο στρατόπεδο των γαλάζιων, αφού θα είναι ένας αγώνας που κρύβει αρκετές παγίδες. 

Ο Αλέξαντερ Τσόρνιγκερ, καλείται να οργανώσει και να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του για το επερχόμενο παιχνίδι, ώστε να είναι πανέτοιμη για να διεκδικήσει το τρίτο διαδοχικό τρίποντο και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. 

«Καλώ τον κόσμο να μας υποστηρίξει την επόμενη αγωνιστική έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα γίνουμε πολύ καλύτεροι. Δυο παιχνίδια έξι βαθμούς, αυτό θέλω να βλέπω. Εγώ βλέπω πάντα τον επόμενο αγώνα. Οι οπαδοί μπορούν να βλέπουν μακριά. Βλέπω συνέχεια βελτίωση, σήμερα ήταν μια επαγγελματική νίκη, πιστεύω στους παίκτες μου. Θέλω να αναπτύξουμε τον επιθετικό τρόπο παιχνιδιού μας για να κερδίζουμε πιο εύκολα», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του προπονητή του Απόλλωνα, ο οποίος θέλει να οδηγήσει την ομάδα του στις επιτυχίες...