Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο στην Αγία Πετρούπολη-Τρεις νεκροί

Ένα στρατιωτικό ελικόπτερο, τύπου Rosguard Mi-8, συνετρίβη το απόγευμα της Πέμπτης στην περιφέρεια της Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία, με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το  ελικόπτερο ανήκε στη Ρωσική Εθνική Φρουρά, ενώ οι άνθρωποι που επέβαιναν σε αυτό και έχασαν τη ζωή τους, ήταν ο πιλότος, ο βοηθός του κι ένας μηχανικός.

Το ελικόπτερο συνετρίβη σε πεδινή περιοχή, κοντά σε χωριό, χωρίς να σημειωθεί ζημιά σε κάποιο οίκημα ή τραυματισμός κατοίκου.

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης... «το ελικόπτερο Mi-8 εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση και δεν ήταν οπλισμένο. Ως αποτέλεσμα της συντριβής, τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο σημείο».

Νωρίτερα, το περιφερειακό γραφείο του ρωσικού Υπουργείου Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης ανέφερε ότι είχαν ληφθεί πληροφορίες σχετικά με τη συντριβή του ελικοπτέρου στην περιοχή της Αγίας Πετρούπολης, με την πυροσβεστική και μονάδες διάσωσης να σπεύδουν στην περιοχή.

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Δειτε Επισης

Στους 11 οι τραυματίες από την τρελή πορεία του ηλικιωμένου στην Κοπεγχάγη
Εισβολή κουκουλοφόρων σε ελληνικό πανεπιστήμιο Στον νοσοκομείο φοιτητής που χτυπήθηκε με πυροσβεστήρα
Χειροπέδες σε τρεις ανήλικους για το χάος του Μεγάλου Σαββάτου στα Λειβάδια
Η Ινδία κλείνει τον εναέριο χώρο της για τις πακιστανικές αερογραμμές
Απειλές για τη ζωή της δέχεται Τ/κ δημοσιογράφος που έγραφε για τον Φαλγιαλί
Το Ισραήλ απειλεί να πλήξει κυβερνητικούς στόχους στη Συρία αν συνεχιστούν οι επιθέσεις εναντίον Δρούζων
«Σήμερα είχαμε παραλαβή»-Πώς ο 59χρονος έστελνε φωτογραφίες και βίντεο στον «στρατολογητή»
Ο ράφτης του Πάπα ετοιμάζει άμφια σε όλα τα νούμερα για να μην πέσει έξω
Διέκοψε τη στατική φρούρηση συναγωγών ο Αρναούτης, έντονη αντίδραση Αρχιραβίνου-«Λανθασμένη απόφαση, ο κίνδυνος είναι εκεί»
Στον κόσμο του το τουρκικό ΥΠΑΜ-Υποστηρίζει πως επιχειρείται αναβίωση της... «τρομοκρατικής νοοτροπίας της ΕΟΚΑ»