Ένας θάνατος και 82 νέα κρούσματα στα κατεχόμενα

Ογδόντα δύο νέα περιστατικά Covid -19, εκ των οποίων τα 51 εγχώρια, και ένας θάνατος καταγράφηκαν σήμερα στα κατεχόμενα από 9.132 διαγνωστικούς ελέγχους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του «υπουργείου υγείας» 51 άτομα πήραν σήμερα εξιτήριο. Από τα επιβεβαιωμένα περιστατικά, 7 άτομα μετέβησαν στα κατεχόμενα αεροπορικώς και 24 ήταν επαφές κρουσμάτων.

Γεωγραφικά τα περισσότερα κρούσματα, δηλαδή 25 εντοπίστηκαν στην Αμμόχωστο, 14 στη Λευκωσία, 8 στην Κερύνεια, 3 στο Τρίκωμο και ένα στην κατεχόμενη περιοχή της Λεύκας.

Ο συνολικός αριθμός τεστ στα κατεχόμενα έφθασε τις 845.542 και ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων 5190. Υπό θεραπεία και παρακολούθηση βρίσκονται 714 άτομα, τα 89 σε νοσοκομείο, εκ των οποίων τα 6 στην εντατική. Ο συνολικός αριθμός των θανάτων είναι 28.

Από χθες το «υπουργείο υγείας» ανακοινώνει και τα άτομα που παρακολουθούνται μέσω του ηλεκτρονικού βραχιολιού, γιατί βρίσκονται σε καραντίνα και σήμερα ο αριθμός τους είναι 54.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Κ. Κουμής: Σημαντική άνοδος σε αγροτουρισμό και αθλητικό τουρισμό
Τα παράδοξα της Δικαιοσύνης-Ζήτησαν την κράτηση κατάδικου ως... υπόδικου λόγω Κομμωτή και Κίτα, διαφορετικοί χειρισμοί για την απόπειρα φόνου
«Η Κριμαία είναι Ουκρανική»-Η απάντηση Ζελένσκι στο σχέδιο Τραμπ που δίνει τη χερσόνησο στη Ρωσία
Στο νοσοκομείο άνδρας μετά από δάγκωμα φίνας-Το πρώτο που καταγράφηκε για το 2025 (pic)
Αντιδρά στο πρόστιμο για το αντλιοστάσιο ο ΕΟΑ Λευκωσίας-«Οι εργασίες ήταν επιτακτικές και νόμιμες»
Άφησαν ελεύθερο υπό όρους τον 36χρονο που παραπέμφθηκε σε δίκη για ναρκωτικά και οπλισμό-Υπόδικος ο υπάλληλός του
Πάνω από 50 κιλά κάνναβης στο όχημα του 41χρονου που ξέφυγε της Αστυνομίας μετά από καταδίωξη (pics)
Διαφωνία για περικοπή επιχορήγησης ηλεκτρικών αυτοκινήτων εκφράζει ο ΣΕΜΗΟ
Αισιόδοξος για θετική κατάληξη σε συζητήσεις για ΑΤΑ ο Παναγιώτου-Οι εκτιμήσεις εργαζομένων και εργοδοτών
Κατηγορεί τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ότι επιχειρεί να «σπείρει διχόνοια» ανάμεσα σε Τ/κ και Τουρκία ο Τατάρ