Επίθεση σε εμπορικό πλοίο που ανήκει σε ισραηλινή εταιρεία ανοιχτά των ΗΑΕ

Ένα εμπορικό πλοίο που ανήκει σε ισραηλινή εταιρεία έγινε στόχος επίθεσης κοντά στο λιμάνι Φουτζάιρα, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ανέφεραν σήμερα μέσα ενημέρωσης.

Το ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 12, επικαλούμενο Ισραηλινούς αξιωματούχους που δεν κατονομάζονται, επέρριψε την ευθύνη για την επίθεση στο Ιράν. Δεν υπήρξαν θύματα από την επίθεση, μετέδωσε το ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο.

Την είδηση μετέδωσαν επίσης το πρακτορείο ειδήσεων Unews των ΗΑΕ με ανάρτηση στο twitter και το λιβανέζικο τηλεοπτικό δίκτυο Al Mayadeen, επικαλούμενο πηγές. Το Unews είχε προηγουμένως μεταδώσει είδηση για επιθέσεις σε πλοία στον Κόλπο. Σύμφωνα με το Al Mayadeen, το πλοίο με ονομασία Hyperion ανήκει στην ισραηλινή εταιρεία PCC.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο παρακολούθησης ναυσιπλοϊας MarineTraffic, το πλοίο που σύμφωνα με αναφορές ταξίδευε με σημαία Μπαχαμών σταμάτησε στα ανοιχτά του λιμανιού Φουτζάιρα. Το περιστατικό σημειώνεται λίγες μέρες μετά το σαμποτάζ στον ιρανικό πυρηνικό σταθμό Νατάνζ, για το οποίο το Ιράν κατηγόρησε το Ισραήλ, υποσχόμενο εκδίκηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Η Μοσάντ επιβεβαιώνει ότι ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός
ΒΙΝΤΕΟ: Επιβάτες εγκατέλειψαν το αεροσκάφος από τα φτερά στη Μαγιόρκα-«Λάθος συναγερμός»
Στα 27 τα αγνοούμενα κορίτσια στο Τέξας-Οι τραγικές ιστορίες των θυμάτων
Άνοιξε ο Σηκουάνας για δημόσιο κολύμπι για πρώτη φορά μετά από έναν αιώνα (pics)
Ασύλληπτη τραγωδία στο Τέξας-Νεκρή εννιάχρονη που ήταν στην κατασκήνωση, αγνοούνται άλλα 19 παιδιά
ΒΙΝΤΕΟ: Πανικός σε πτήση στη Μαγιόρκα, πήρε φωτιά το αεροσκάφος-Στους 18 οι τραυματίες
Απεγνωσμένες προσπάθειες να βρεθούν 20 κοριτσάκια που χάθηκαν από κατασκήνωση στο Τέξας
Εύθραυστη η εκεχειρία στη Γάζα-«Η συνέχιση του πολέμου εξυπηρετεί τόσο το Ισραήλ όσο και τη Χαμάς»
Απόπειρα εμπρησμού σε συναγωγή στη Μελβούρνη-Αναζητείται ένας ύποπτος
Φονικές πλημμύρες στο Τέξας-Στους 24 οι νεκροί, αγωνία για κορίτσια που ήταν σε κατασκήνωση και αγνοούνται