Βασίλισσα ξανά στη Μελβούρνη η Οσάκα στον τελικό του Australian Ope (vids)

Ιστορία έγραψε η Ναόμι Οσάκα καθώς επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση 2-0 σετ (6-4, 6-3) της Αμερικανίδας, Τζένιφερ Μπρέιντι, στον τελικό του Australian Open στο «Rod Laver Arena», κατακτώντας τον δεύτερο τίτλο της στη Μελβούρνη και συνολικά τον τέταρτο της καριέρας της σε Γκραν Σλαμ.

Η 23χρονη Ιαπωνέζα επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κόντρα στο Νο.24 της παγκόσμιας κατάταξης, επιστρέφοντας στην κορυφή του Australian Open μετά το 2019. Το πρώτο σετ ήταν πραγματικό ντέρμπι, με συνολικά τρία μπρέικ και την Οσάκα να παίρνει τα δύο τελευταία γκέιμ και να κλείνει το σετ με 6-4.

Στο δεύτερο σετ, η Οσάκα ήταν απόλυτη κυρίαρχος, καθώς προηγήθηκε με 4-0 γκέιμ, πριν ολοκληρώσει το σετ με 6-3 γκέιμ και κατέκτησε τον τίτλο. Μάλιστα, με τη νίκη της αυτή αναμένεται να ανέβει στο Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης.

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Λύση στην Ουκρανία μόνο με αναγνώριση νέων εδαφικών πραγματικοτήτων το μήνυμα Πούτιν σε Μακρόν
Εξαιρετικές οι σχέσεις Κύπρου και ΗΠΑ-Έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο, τα καλύτερα έπονται»
Ανεγείρει Κέντρο Ημερήσιας Φρροντίδας για άτομα με αναπηρία η Eurobank
Στη λεγόμενη «προεδρία» στα κατεχόμενα ο Φειδίας-Έλαβε συνέντευξη από τον Τατάρ
Καταγγελία Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας για παράνομες ηχογραφήσεις συνομιλιών στο Κέντρο Ελέγχου Λευκωσίας
Χειρίζεται τη σύλληψη του Ελλαδίτη στα κατεχόμενα το ΥΠΕΞ-Διαβήματα μέσω Τεχνικής Επιτροπής
Aσύλληπτη τραγωδία με νεκρό δίχρονο στην Ισπανία-Πατέρας το ξέχασε στο όχημα εν μέσω καύσωνα
Σε μια εβδομάδα η τελευταία συνάντηση για ΑΤΑ-Μηδαμινές ελπίδες για θετική κατάληξη
Τραγωδία στην Ελλάδα-Νεκρή δεκατετράχρονη που έπεσε από γέφυρα