Ryanair: Γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με εισιτήρια από €29.99

Το χειμερινό της πρόγραμμα 2021-2022 ανακοίνωσε η Ryanair καλύπτοντας τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για ταξίδια που ξεκινούν από τα τέλη Οκτωβρίου, με πάνω από 700 διαδρομές σε όλο το δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας, καθώς και άλλους προορισμούς που θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Η Ryanair ανακοίνωσε διαδρομές προς την Κύπρο, τη Γκραν Κανάρια και τη Βενετία για τον χειμώνα του 2021, ενώ στο πτητικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται δημοφιλείς προορισμοί, όπως το Τορίνο και το Μιλάνο που θα καλωσορίσουν τους επισκέπτες τους για άλλη μια φορά τον επόμενο χειμώνα.

Για να γιορτάσει το λανσάρισμα του πτητικού προγράμματος για τον επερχόμενο χειμώνα, η Ryanair ξεκίνησε τη διάθεση εισιτηρίων με ναύλους από €29.99 για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από τον Οκτώβριο του 2021 έως τον Μάρτιο του 2022.

Σημειώνεται ότι οι θέσεις θα είναι διαθέσιμες για κράτηση στον ιστότοπο της Ryanair.com μόνο μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου 2021.

Η διευθύντρια μάρκετινγκ της Ryanair, Dara Brady, δήλωσε:

«Καθώς πιστεύουμε ότι η επιτυχημένη διάθεση του εμβολίου θα επιτρέψει στους Ευρωπαίους να απολαύσουν τα αγαπημένα τους μέρη αυτό το καλοκαίρι, η Ryanair θέλει να δώσει στους πελάτες περαιτέρω επιλογές και κάτι να περιμένουν, είτε πρόκειται για ένα διάλειμμα τον Ιούλιο, Οκτώβριο ή Δεκέμβριο. Με 20 εκατομμύρια θέσεις προς πώληση σε περισσότερες από 700 διαδρομές και άλλους προορισμούς που θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες, οι πελάτες μπορούν τώρα να κάνουν κράτηση για μια χειμερινή απόδραση μέχρι το τέλος Μαρτίου 2022, πάντα με τους χαμηλότερους ναύλους.

Έχουμε προσθέσει τις αγαπημένες περιοχές της Βαρκελώνης, της Μάλτας και του Μαρακές στη λίστα προορισμών φέτος και για να γιορτάσουμε έχουμε ξεκινήσει μια πώληση θέσεων με εκπληκτικούς ναύλους διαθέσιμους από μόλις €29.99 για ταξίδια από τον Οκτώβριο του 2021 έως το τέλος Μαρτίου 2022, κάτι που πρέπει να γίνει κράτηση πριν από τα μεσάνυχτα Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021. Δεδομένου ότι αυτοί οι εκπληκτικοί χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν γρήγορα, οι πελάτες πρέπει να συνδεθούν στο www.ryanair.com».