Στο σκαμνί και από τους ασθενείς ο Σιζόπουλος-«Συκοφάντης, πρέπει να σέβεται»

Δεν λέει να κοπάσει ο πόλεμος για το ΓεΣΥ, με τους οργανωμένους ασθενείς να στήνουν στον τοίχο τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλο, αφού είχε κατηγορήσει την ΟΣΑΚ για εξυπηρέτηση συμφερόντων, μετά το σάλο που προκλήθηκε για την πρόταση του να μπορούν οι γιατροί του εκτός ΓεΣΥ να συνταγογραφούν εντός το συστήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κτύπησε ξανά ο Παμπορίδης για το ΓεΣΥ με.. αποδέκτες Αβέρωφ και Χάρη

Οι ΟΣΑΚ είχε δώσει περιθώριο μέχρι σήμερα στον Μαρίνο Σιζόπουλο να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία που, όπως λένε, είπε πως κατέχει και καταδεικνύουν την εξυπηρέτηση συμφερόντων από μέρους τους.

«Να τα δώσει στη δημοσιότητα, εάν δεν τα δώσει οφείλει να απολογηθεί δημόσια», ανέφερε στον REPORTER o Πρόεδρος της ΟΣΑΚ, Μάριος Κουλούμας, σημειώνοντας πως είναι λυπηρό να «ακούς από έναν Πρόεδρο κόμματος να λέει αυτά τα πράγματα, χωρίς στοιχεία. Εάν τα έχει πρέπει να τα δώσει, εμείς τον προκαλούμε. Έχει καταγγείλει και έχει συκοφαντήσει ανθρώπους που είναι στους συνδέσμους των ασθενών. Αυτό μας λυπεί πραγματικά, πρέπει να σέβεται».    

Ο κ. Κουλούμας ανέφερε πως η πρόταση Σιζόπουλου, είναι μία βόμβα στα θεμέλια του ΓεΣΥ και ευνουχισμός του Προσωπικού Ιατρού. «Η προσπάθειά τους είναι να αρχίσουν το ξήλωμα του ΓεΣΥ, με απώτερο στόχο να το καταστήσουν ένα πολυασφαλιστικό σύστημα. Αυτό προσπαθούν λυσσαλέα τα τελευταία χρόνια, να κάνουν ένα σύστημα που να εξυπηρετεί τους μεγαλογιατρούς και τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα. Προσπαθούν να ξηλώσουν το σύστημα σιγά, σιγά. Αυτό θα καταστήσει ευάλωτο και μη βιώσιμο το σύστημα υγείας και θα έχουμε ασθενείς τριών ή και τεσσάρων ταχυτήτων, ανάλογα με το ποιος γιατρός σταρ θα είναι εκτός του ΓεΣΥ».

Ο Πρόεδρος της ΟΣΑΚ, επανέλαβε πως ως γιατρός καταθέτοντας πρόταση νόμου στη Βουλή για τη ΓεΣΥ, «έχει σύγκρουση συμφερόντων και ασυμβίβαστο». Όπως είπε «οι βουλευτές της ΕΔΕΚ στηρίζουν το σύστημα υγείας και δεν είναι υπέρ των προτάσεων Σιζόπουλου».

Κάρφωσε ακόμα τον Μαρίνο Σιζόπουλο, ως τον «εκπρόσωπο στο προσκήνιο» αυτών που θέλουν να πολεμήσουν το ΓεΣΥ. «Εμάς ο ρόλος μας είναι να διαφυλάξουμε και να περιφρουρήσουμε το Σύστημα Υγείας και μας ικανοποιούν οι δηλώσεις των κομμάτων και της Κυβέρνησης. Από κει και πέρα, αντιλαμβανόμαστε ότι ίσως να υπάρχουν κάποιοι λόγοι που ο κ. Σιζόπουλος προσπαθεί να ανοίξει κάποια άλλα θέματα από αυτά που ήταν πρόσφατα στην επικαιρότητα. Εμείς τον καλούμε ξανά να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία για τα οποία μας κατηγόρησε. Εάν δεν τα δώσει για μας θα είναι ένας συκοφάντης και θα παραμείνει αυτή η τάτσα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:  Σε ρόλο πυροσβέστη για… Χάρη του ΓεΣΥ ο Αβέρωφ-Μπουρλότο Παμπορίδης και Ιωάννου

Δειτε Επισης

Η Πρόεδρος της Βουλής έφτιαξε φλαούνες με τη γιαγιά της-«Αναμνήσεις που φυλάμε για πάντα»
Αντίποινα από τους Χούθι-Εκτόξευσαν πυραύλους προς το Ισραήλ και δύο αμερικανικά αεροπλανοφόρα
Το ΕΛΑΜ καταγγέλλει το Ηνωμένο Βασίλειο για έκδοση βίζας στο ψευδοκράτος
Παραμονή των Ρώσων στα κατεχόμενα εδάφη και χαλάρωση των κυρώσεων προνοεί το σχέδιο των ΗΠΑ
Η Γερμανία βάζει φρένο στην πώληση Eurofighter στην Τουρκία για να πιέσει για απελευθέρωση Ιμάμογλου
Αυτό είναι το μνημόνιο που θα υπογράψουν Ουκρανία και ΗΠΑ για επενδύσεις σε ορυκτά-Στο τραπέζι τα «χρέη» πολέμου
«Πράξη πολέμου» θεωρεί τον Χάρτη της Ελλάδας η τουρκική αντιπολίτευση-Επικρίνουν τον Ερντογάν
Στους 58 οι νεκροί στην Υεμένη και πάνω από 100 τραυματίες από αμερικανικά πλήγματα στο λιμάνι Ρας Ίσα
Ο Τραμπ προανήγγειλε το τέλος των αυξήσεων των δασμών στην Κίνα και συμφωνία-Ποιος θα έχει το πάνω χέρι
Διμερείς συνεργασίες και η επικείμενη τριμερής με Ελλάδα στο επίκεντρο των συναντήσεων Χριστοδουλίδη στο Ισραήλ