Πανό-γροθιά οπαδών κατά της νέας διοίκησης της Νιουκάστλ

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Κρίσταλ Πάλας και τη Νιούκαστλ (1-1) το Σάββατο (23/10) στο "Σέλχαρστ Παρκ", με τους οπαδούς των γηπεδούχων να βρίσκουν την ευκαιρία να εκφράσουν την αντίθεσή του για εξαγορά των "καρακάξων" από τους Σαουδάραβες.

Με ένα ιδιαίτερο πανό που έμοιαζε με λίστα, οι φίλοι της Κρίσταλ Πάλας θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα για την καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Η τρομοκρατία, ο αποκεφαλισμός, οι παραβιάσεις των πολιτικών δικαιωμάτων, οι δολοφονίες, η λογοκρισία και η εκδίωξη είναι τικαρισμένα στη λίστα, με τους οπαδούς να κατηγορούν για όλα τα παραπάνω τον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, ο οποίος απεικονίζεται να κρατάει ένα σπαθί με αίματα στο χέρι.

Την ίδια στιγμή το μήνυμα είχε αποδέκτη και την Premier League, που έδωσε το πράσινο φως για την ολοκλήρωση της εξαγοράς του συλλόγου αντί του ποσού των 305 εκατομμυρίων λιρών από τους Σαουδάραβες.

"Η κατάληψη της Νιούκαστλ υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας δικαίως καταδικάστηκε και προκάλεσε οργή", ανέφερε η δήλωση των Holmesdale Fanatics.

"Το να συγχαρούμε γι' αυτή τη συμφωνία σε μια εποχή που η Premier League προωθεί το γυναικείο παιχνίδι και τις πρωτοβουλίες χωρίς αποκλεισμούς, όπως τα περιβραχιόνια με ουράνιο τόξο, δείχνει την απόλυτη υποκρισία που υπάρχει και καταδεικνύει τον κυνισμό του πρωταθλήματος όπου τα κέρδη έχουν πρωταρχική σημασία".

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Κολλημένες στην Εισαγγελία οι καταγγελίες για Ησαΐα-Αποφασίζει επί των εισηγήσεων για τρεις υποθέσεις
Στο περίμενε οι κοινότητες Μιτσερού για το ασφαλτικό-Η απόφαση Ανωτάτου που καθορίζει τη συνέχεια
Βάζουν άνω τελεία για την εθελοντική στράτευση γυναικών-Προτεραιότητα ΣΥΟΠ και κατάταξη 2025 ΕΣΣΟ
Άδειασε η κλεψύδρα για την αποπληρωμή εξωδίκων από το διαδικτυακό ραντάρ-Παραθυράκι μέχρι την καταχώρηση
Στέγες ηλικιωμένων σε αδιέξοδο-Πέντε χρόνια αναμονής για το νομοσχέδιο, έπεται συνάντηση
Ο Τραμπ επιβεβαίωσε την απομάκρυνση Γουόλτς-Ο Μάρκο Ρούμπιο νέος σύμβουλος εθνικής ασφάλειας
Αυτοί καταζητούνται για την απόπειρα φόνου εναντίον 31χρονου στην Πάφο (pics)
Αποχωρεί ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Τραμπ-Έβαλε δημοσιογράφο σε απόρρητη συνομιλία για την Υεμένη
Βίντεο από τη συνδρομή του ελικοπτέρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην πυρκαγιά στο Ισραήλ
Πρόστιμα ύψους 36 χιλ. ευρώ σε εργοδότες για αδήλωτη εργασία στη Λάρνακα-Έξι συλλήψεις