ΒΙΝΤΕΟ: Βγήκε από τη ΜΕΘ, τη χειροκρότησαν και πέθανε μετά από 36 ώρες

36 ώρες χρειάστηκαν για να φύγει από τη ζωή μία γυναίκα στην Ισπανία, η οποία πάλεψε με τον κορωνοϊό και τη Δευτέρα πήρε εξιτήριο από τη ΜΕΘ νοσοκομείου στο Βαγιαδολίδ της Ισπανίας, εν μέσω χειροκροτημάτων και ζητωκραυγών από γιατρούς και νοσηλευτές που την αποκαλούσαν «πρωταθλήτρια».

«Χθες την έβγαλαν από τη ΜΕΘ με χειροκροτήματα και σήμερα κείτεται στο νεκροταφείο» λέει σοκαρισμένη η Τερέσα, η αδερφή της 81χρονης Κάρμεν, στην «El Mundo». «Ήταν τόσο χαρούμενη που πήρε εξιτήριο και σήμερα είναι νεκρή» αναφέρουν η αδερφή και ο κουνιάδος της Κάρμεν.

Το γεγονός ότι μία ασθενής πέθανε από κορωνοϊό, μόλις λίγες ώρες αφού πήρε εξιτήριο, και θεωρήθηκε ότι κατάφερε να κερδίσει τον ιό ήταν ένα τεράστιο πλήγμα για την κλινική, η οποία και προσπάθησε να αποκρύψει το γεγονός.

Αδιαμφισβήτητα, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, η οποία προκάλεσε χθες πάνω από 200 θανάτους μόνο στην περιφέρεια της Καστίλλης, ο θάνατος της Κάρμεν, η οποία ήταν η πρώτη ασθενής που πήρε εξιτήριο από τη ΜΕΘ αυτού του νοσοκομείου, είναι ένα «χτύπημα» στο ηθικό των γιατρών και των νοσηλευτών.

«Είναι μια γορθιά στο στομάχι. Χθες φαινόταν τόσο χαρούμενη και σήμερα είναι νεκρή» λέει και ξαναλέει η αδερφή της Τερέσα, η οποία δεν προσπαθεί να κατηγορήσει κανέναν για τον χαμό της Κάρμεν. Μετανιώνει μόνο που δεν μπόρεσε να της πει αντίο.

    

        
    


Δειτε Επισης

Στα χνάρια του Τραμπ η Μελόνι-«Ελπίζουμε να κάνουμε τη Δύση μεγάλη ξανά»
Θετικές οι επαφές στην πενταμερή ΗΠΑ-Ευρωπαίων για την Ουκρανία
Μυστηριώδης μεγάλη μελανιά επανεμφανίστηκε στο χέρι του Τραμπ-Εικασίες για την υγεία του
Συνελήφθη ο ύποπτος για τους πυροβολισμούς στην πανεπιστημιούπολη της Φλόριντα
Αισιόδοξος ο Τραμπ ότι θα υπογράψει εμπορικές συμφωνίες με την Κίνα και την ΕΕ
Τέσσερις επιβεβαιωμένοι τραυματίες στη Φλόριντα-Το Πανεπιστήμιο ενεργοποίησε σύστημα έκτακτης ανάγκης
Σχεδόν 300 Αμερικανοί ακαδημαϊκοί κατέθεσαν αίτηση για «επιστημονικό άσυλο» στη Γαλλία
ΒΙΝΤΕΟ: Συναγερμός σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ-Άγνωστος άνοιξε πυρ
Βρετανίδα συνόδευσε τον άνδρα της σε ευθανασία στην Ελβετία και τώρα κατηγορείται για συνέργεια σε αυτοκτονία
Reuters: Η SpaceX επικρατέστερη για την αντιπυραυλική ασπίδα «Χρυσός Θόλος» του Ντόναλντ Τραμπ