Με ανταλλαγή στους Καβαλίερς ο Ντράμοντ

Ανέλπιστη κίνηση από τους Καβαλίερς, που έδωσαν ελάχιστα ανταλλάγματα στους Πίστονς για να βάλουν στο δυναμικό τους τον εξαιρετικό σέντερ Αντρέ Ντράμοντ των 18 πόντων και των 16 ριμπάουντ σε μέσο όρο.

Απίστευτο και όμως... αμερικανικό! Λίγα λεπτά πριν την εκπνοή της Trade Deadline, οι Καβαλίερς έριξαν τη "βόμβα" της βραδιάς καθώς έδωσαν τα χέρια με τους Πίστονς για να βάλουν στο δυναμικό τους τον Αντρέ Ντράμοντ, έναν από τους κορυφαίους σέντερ του ΝΒΑ.

Η ομάδα του Κλίβελαντ έχει το χειρότερο ρεκόρ στην Ανατολική Περιφέρεια (13-39), ωστόσο κοιτάζει το μέλλον και γι' αυτό τον λόγο αποφάσισε να επενδύσει στο πληθωρικό ταλέντο του Ντράμοντ που στην όγδοη σεζόν της καριέρας του μετρά 17.8 πόντους από 55% στο δίποντο και 59% στις βολές, μαζί με 15.8 ριμπάουντ (πρώτος στη Λίγκα για τρίτη σερί χρονιά), 2.8 ασίστ, δύο κλεψίματα και 1.7 μπλοκ ανά 33.8 λεπτά συμμετοχής σε 49 αγώνες.

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό στοιχείο του deal είναι ότι οι Πίστονς πήραν πίσω τον σέντερ Τζον Χένσον, τον γκαρντ Μπράντον Νάιτ και ένα draft pick δεύτερου γύρου, σχεδόν τίποτα δηλαδή με αποτέλεσμα να είναι ξεκάθαρο ότι ήξεραν πως ο Ντράμοντ θα αποχωρούσε το καλοκαίρι κάνοντας opt-out από τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Οι Καβαλίερς θα προσπαθήσουν να τον κρατήσουν πλέον στο Κλίβελαντ, τουλάχιστον έκαναν την κίνησή τους και ελπίζουν ότι θα τον πείσουν να μείνει μαζί τους για πολλά ακόμη χρόνια.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Η Πρόεδρος της Βουλής έφτιαξε φλαούνες με τη γιαγιά της-«Αναμνήσεις που φυλάμε για πάντα»
Αντίποινα από τους Χούθι-Εκτόξευσαν πυραύλους προς το Ισραήλ και δύο αμερικανικά αεροπλανοφόρα
Παραμονή των Ρώσων στα κατεχόμενα εδάφη και χαλάρωση των κυρώσεων προνοεί το σχέδιο των ΗΠΑ
Η Γερμανία βάζει φρένο στην πώληση Eurofighter στην Τουρκία για να πιέσει για απελευθέρωση Ιμάμογλου
Αυτό είναι το μνημόνιο που θα υπογράψουν Ουκρανία και ΗΠΑ για επενδύσεις σε ορυκτά-Στο τραπέζι τα «χρέη» πολέμου
«Πράξη πολέμου» θεωρεί τον Χάρτη της Ελλάδας η τουρκική αντιπολίτευση-Επικρίνουν τον Ερντογάν
Στους 58 οι νεκροί στην Υεμένη και πάνω από 100 τραυματίες από αμερικανικά πλήγματα στο λιμάνι Ρας Ίσα
Ο Τραμπ προανήγγειλε το τέλος των αυξήσεων των δασμών στην Κίνα και συμφωνία-Ποιος θα έχει το πάνω χέρι
Διμερείς συνεργασίες και η επικείμενη τριμερής με Ελλάδα στο επίκεντρο των συναντήσεων Χριστοδουλίδη στο Ισραήλ
Υπό οκταήμερη κράτηση ο 31χρονος για τα 120 κιλά ναρκωτικών-Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται