Ήττα κατόρθωμα στο Βελιγράδι για τον Παναθηναϊκό

Ήττα που τον βάζει σε... περιπέτειες γνώρισε ο Παναθηναϊκός στο Βελιγράδι. Οι «πράσινοι» βρέθηκαν δύο φορές μπροστά με διψήφια προβαδίσματα, όμως έχασαν τη συγκέντρωσή τους, είδαν τον Νικ Καλάθη να κάνει ένα πολύ κακό παιχνίδι και ηττήθηκα σε ένα ματς, που ενδέχεται να τους στοιχίσει στην «μαθηματικά» της τελικής κατάταξης, με βάση και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.
 
Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο υποχώρησε στο 13-10 και δεν κατάφερε να πάρει ένα από τα δύο «κυκλωμένα» παιχνίδια που είχε σε Βαλένθια και Βελιγράδι. Από την άλλη, ο Ερυθρός Αστέρας ανέβηκε στο 10-13 και συνεχίζει να κυνηγάει τα πλέι οφ. 

Οι πρωταθλητές Ελλάδας παρουσίασαν δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα μέσα στην ίδια αναμέτρηση. Παράλληλα, έχασαν με τραυματισμό τον Ιωάννη Παπαπέτρου, που δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ είχαν και δικαιολογημένα παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις και ειδικά για όσα σφύριξαν οι τρεις ρέφερι στο τέταρτο δεκάλεπτο. Ο Νικ Καλάθης τελείωσε το ματς με 4/17 σουτ και 4 λάθη για 5 ασίστ, όντας σε ένα πολύ κακό βράδυ. Μοναδικό «κέρδος» για τους «πράσινους» ήταν η ενεργοποίηση εκ νέου του Νίκου Παππά (10π. σε 16') και η νέα θετική εμφάνιση του Ντίνου Μήτογλου (8π., 10ρ.). 

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης και... εκτελεστής του αγώνα ήταν ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Κέβιν Πάντερ, που σημείωσε 24 πόντους σε 24' και «μίλησε» στα κρίσιμα.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Υπέστη κατάγματα 43χρονος από τη συμπλοκή στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν όλοι οι εμπλεκόμενοι
Διακόπηκε η ροή καυσίμων από ένα εκ των πιλότων στο μοιραίο boeing της Air India-Τι δείχνει το πόρισμα
Ένας νεκρός και 20 τραυματίες σε συγκρούσεις παράτυπων μεταλλωρύχων και αστυνομικών στο Περού
Οι παραλείψεις στη λειτουργία του crazy dance που οδήγησαν στον θάνατο τον 19χρονο στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής
Ανάσα από τις υψηλές θερμοκρασίες-Στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος
Στις ΗΠΑ θα εκδοθεί ο «Φίτο», ο κυριότερος διακινητής ναρκωτικών στον Ισημερινό
Kαταδικάζει τις πρόσφατες επιθέσεις των Χούθι κατά πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα o OHE
Άκουσε τον Σήφη ο μάρτυρας αλλά τελικά... δεν μιλά ελληνικά-Πρώτη φορά απαλλαγή κατηγορουμένων για φόνο από το εκ πρώτης όψεως
Το blame game που πρέπει να εκριζωθεί, οι αρμόδιοι αναρμόδιοι και η κατάχρηση εξουσίας ΤΟΜ που έδειξε η Ερευνητική
Πρώην διευθυντές ΤΟΜ στην λίστα των ποινικών για ΤΑΚΑΤΑ-Πειθαρχικές με τη σέσουλα αλλά... άνευ αντικειμένου