H Μπάγερν... κατέκτησε το Λονδίνο

Επίδειξη δύναμης έκανε η Μπάγερν στην έδρα της Τσέλσι καθώς τη διέλυσε στην έδρα της και έκανε τη ρεβάνς στο Μόναχο τυπική διαδικασία. Οι Βαυαροί έδειξαν διαφορά... επιπέδου από την αντίπαλό τους, η οποία αν και άντεξε για 45 λεπτά, στην επανάληψη κατέρρευσε μπροστά στα όσα έκαναν οι δύο πρωταγωνιστές, Λεβαντόβσκι και Γκνάμπρι.

Από νωρίς η ομάδα του Χανς Φλικ έδειξε τις προθέσεις της. Στο 11' ο Γκνάμπρι και το 15' ο Λεβαντόβσκι έχασαν τις πρώτες ευκαιρίες, ενώ οι Μπλε φάνηκαν στο 23' με τη σέντρα-σουτ του Μπάρκλεϊ από αριστερά που πέρασε απ' όλους. Στο 27' οι Βαυαροί έχασαν μεγάλη ευκαιρία όμως μετά το λάθος του Μπάρκλεϊ ο Καμπαγιέρο σταμάτησε τον Λέβα και στο 34' είχε την καλύτερή της ευκαιρία αλλά στο γύρισμα του Μάουντ ο Ζιρού δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του. Στο 35' ο ανεβασμένος Τόμας Μίλερ είχε δοκάρι με κεφαλιά και το πρώτο μέρος έκλεισε με τον Νόιερ να σταματά το διαγώνιο σουτ του Μάρκος Αλόνσο.

Το δεύτερο μέρος, ήταν μια άλλη υπόθεση, καθώς η Μπάγερν μετέτρεψε σε γκολ τη σαφή υπεροχή της. Στο 51' ο Γκνάμπρι έκρυψε την μπάλα σε συνδυασμό με τον Λεβαντόβσκι και σκόραρε σε κενό τέρμα και τρία λεπτά αργότερα έπειτα από νέα ασίστ από τν Πολωνό, αυτή τη φορά στον χώρο, τελείωσε τη φάση με το αριστερό για το 0-2. Η Μπάγερν δεν είχε κανένα πρόβλημα να ελέγξει την κατάσταση και όσο οι Λονδρέζοι προσπαθούν να μαρκάρουν σε όλο το γήπεδο τόσο πιο πολύ τους εξέθεταν.

Στο 59' ο Γκνάμπρι λίγο ήθελε για να κάνει χατ-τρικ αλλά το βολέ του έφυγε ψηλά και λίγο αργότερα η Μπάγερν δεν πήρε πέναλτι για καθαρό χέρι του Κρίστενσεν. Στο 76' ο έγινε τελικά το 0-3 από τον Λεβαντόβσκι σε κενό τέρμα [11ο φετινό γκολ στο CL] έπειτα από εκπληκτική κούρσα και ασίστ του Ντέιβις από αριστερά. Στο 83' ο Μάρκος Αλόνσο έκανε... κεφαλοκλείδωμα-μπουνιά στον Λέβα και είδε κόκκινη.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία
Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Ακούει εισηγήσεις και καθορίζει τα επόμενα βήματα για την κοινωνική ένταξη μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Διφορούμενες οι αντιδράσεις για τα μέτρα-Φόβοι για νέα φυγή στα κατεχόμενα για καύσιμα
Οι κεραυνοί κατά της αντιπολίτευσης και η ολιστική προσέγγιση στην οικονομική πολιτική