Γιατί η PHC έφυγε από το SITIO;

Στις 9 Φεβρουαρίου του 2020, τo SITIO Café & Restaurant, μέλος του ομίλου PHC Franchiced Restaurants Public LTD από το 2000 ανακοίνωσε τον τερματισμό λειτουργίας του και την επαναλειτουργία του υπό νέα διεύθυνση του Occhio Hospitality Group από τις 17 Φεβρουαρίου του 2020.

Tι ήταν όμως αυτό που ώθησε τον Λύσανδρο Ιωάννου να αποχωρήσει από ένα Café που ήταν από τα πιο γνωστά και επιτυχημένα στην πρωτεύουσα;

Ψάχνοντας το θέμα πληροφορηθήκαμε ότι η γη που στεγάζεται το café στη Λεωφόρου Μακαρίου στη Λευκωσία ανήκει στη Σχολική Εφορεία Λευκωσίας η οποία την ενοικίαζε στο Occhio Hospitality Group.

Tο 2001 το Occhio Hospitality Group είχε υπογράψει management agreement με την PHC η οποία διαχειριζόταν το café μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου του 2020.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές κοντά στην PHC ο λόγος της αποχώρησης είναι τα έργα ανακατασκευής στο κέντρο της πρωτεύουσας τα οποία η εταιρεία θεωρεί πως επηρέασαν τον τζίρο τόσο του SITIO όσο και για κάποιους μήνες του PAUL που βρίσκεται επίσης κοντά στην περιοχή.

Η επόμενη μέρα πάντως βρίσκει το θρυλικό Sitio στην οδό Μακαρίου εντάσσεται και επίσημα στο roster του Occhio Hospitality Group το οποίο υπόσχεται να ενθουσιάσει το κοινό με τις προτάσεις του.

Το ανανεωμένο concept, η γευστική αναβάθμιση και οι καινούργιοι χώροι στοχεύουν να καταστήσουν το Sitio τον Go-To προορισμό στην καρδιά της πρωτεύουσας.