«Παραιτήθηκα από την Εθνική γιατί υπήρχε σκιά, δεν χωνεύω την απατεωνιά»

Σε όλα όσα συμβαίνουν στο κυπριακό ποδόσφαιρο, την εμπλοκή των κομμάτων στο χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και τις συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν κλήθηκε να αναφερθεί ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, από την εκπομπή του ΡΙΚ, «Πρώτη ενημέρωση».

Για τις δηλώσεις του ΠτΔ, τις δηλώσεις του προέδρου της Ομόνοιας, Σταύρου Παπασταύρου αλλά και την σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό ο πρόεδρος του ΚΟΑ ανέφερε πως, «ανακοίνωσε μέτρα ο Πρόεδρος μετά τη σύσκεψη. Τότε ήταν και ο ΠΑΣΠ, ο οποίος ενεργοποίησε το red button. Αυτή η κινητικότητα, έδωσε την ευκαιρία σε κάποιους να μιλήσουν. Πέραν του ότι πέρασε και στη Βουλή ο νόμος με τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέες ντροπιαστικές αποκαλύψεις με φορολογικά εγκλήματα και ξέπλυμα στην Κύπρο

Για την εμπλοκή των κομμάτων για κάθαρση στο κυπριακό ποδόσφαιρο ανέφερε «Επειδή πάντοτε μιλάμε για πολιτική βούληση και ότι δεν υπάρχει, φαίνεται ότι τώρα αυτό δεν υφίσταται. Και δεν το λέω επειδή είμαι της πολιτικής παράταξης, που είμαι. Ο ΠτΔ έκανε κάποιες έντονες δηλώσεις, συγκάλεσε ευρεία σύσκεψή, ακόμα μια δεύτερη για τα στάδια. Έδωσε σαφείς οδηγίες στον υπουργό Δικαιοσύνης, ο οποίος φαίνεται ότι έχει αναλάβει μια καμπάνια, μια εκστρατεία. Συγκάλεσε τώρα τη σύσκεψη και κάλεσε τα κόμματα. Θεσμικό ρόλο όμως σε αυτό δεν έχουν, είναι δεδομένο. Ποιος δεν θέλει ένα καθαρό ποδόσφαιρο; Τον βασιλιά το σπορ. Μόνο οι απατεώνες.

«Αυτό ήταν μεγάλη έκπληξη για όλους μας. Εκεί ήταν από τηλεφωνικές παρακολουθήσεις που έγινε, όπως σε Ελλάδα και σε Ιταλία. Όπου έγινε μια δραματική εξέλιξη, ήταν από τηλεφωνικές παρακολουθήσεις. Δεν είναι εύκολο να πας να μιλήσεις, φοβάσαι», πρόσθεσε ο Ανδρέας Μιχαιλίδης όταν ερωτήθηκε για το ισπανικό δημοσίευμα και την φερόμενη εμπλοκή με τον Λαρένα.

«Όποιος πει ότι δεν υπήρχε, θα λέει ένα μεγάλο ψέμα. Δεν υπήρχε τότε το στοίχημα και τα λεφτά δεν ήταν στην πρώτη γραμμή, που να κινούν τα πάντα. Στη θέση που με έχει διορίσει ο Πρόεδρος και η πολιτεία, θα κάνω ότι μπορώ. Το απέδειξα με τον βίο μου. Παραιτήθηκα από την Εθνική ομάδα γιατί αντιλήφθηκα ότι υπήρχε σκιά. Δεν χωνεύω την απατεωνιά», κατέληξε ο Ανδρέας Μιχαηλίδης στο αν είναι διατεθειμένος να βοηθήσει για την κάθαρση και αν αυτό το θέμα προϋπήρχε από τη δική του εποχή, όταν ήταν προπονητής.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: