Νέες ντροπιαστικές αποκαλύψεις με φορολογικά εγκλήματα και ξέπλυμα στην Κύπρο

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη διαφθορά στο κυπριακό ποδόσφαιρο φέρνουν μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία της Ευρώπης, τα οποία αναφέρονται, μεταξύ άλλων, σε φορολογικά ζητήματα και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Την ίδια ώρα, στο εν λόγω σκάνδαλο όπως αναφέρουν πάντα τα ξένα δημοσιεύματα, φαίνεται να έχει εμπλοκή και ο Απόλλωνας, αφού όπως τονίζεται διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο για να εξασφαλιστούν οφέλη που θα αποκτήσουν οι εκατομμυριούχοι και δεν θα φορολογούνταν.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, η επιχείρηση αυτή έλαβε χώρα το 2017 και έχει να κάνει με τον γνωστό ατζέντη, Φαλί Ραμαντανί, ο οποίος φαίνεται πως είχε πάρε δώσε με άτομα στην Κύπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αποκαλυπτικός ο Νεοφυτίδης-Νέα υπόθεση μέσω red button στην Αστυνομία

Ο Ραμαντανί  κατηγορείται για ξέπλυμα ποσού που φτάνει στα €10 εκ., μέσα από εικονικές μεταβιβάσεις ποδοσφαιριστών. (σ.σ.όπως ο Λούκα Γιόβιτς).

Επιπρόσθετα, οι κομπίνες αυτές γίνονταν με τα χρήματα, να ξεπλένονται μέσα από την αγορά πολυτελών κατοικιών στη Μαγιόρκα. Ο Ραμαντανί είναι υπό έρευνα, μαζί με τον συνεργάτη του Νίκολα Νταμίανακ, από πράκτορες της κεντρικής ομάδας ενεργειών της ισπανικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτό το σκάνδαλο θα κληθούν για κατάθεση μέσα στις επόμενες μέρες από ένα Δικαστήριο στην Ισπανία. 

H έρευνα αυτή είδε το φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα, Last Hour. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Ευθύνη για τα στημένα έχουν και οι ποδοσφαιριστές»