Στις φλόγες υποστατικό στη Λευκωσία-Επεκτάθηκε σε τρία κτίρια (pics)

Στις φλόγες τυλίχθηκε χθες βράδυ, υποστατικό στο Δάλι, με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές σε τρία κτίρια.
 
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ώρα 23.08 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε υποστατικό αποτελούμενο από αποθηκευτικό και εργασιακούς χώρους, στην βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου, .
 
Το υποστατικό ήταν διαχωρισμένο με τοιχοποιία σε αποθηκευτικό χώρο επίπλων και σε δύο διαφορετικά μηχανουργεία επιδιόρθωσης οχημάτων.
 
Ο αποθηκευτικός χώρος επίπλων και το ένα εκ των δύο μηχανουργείων υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές, τόσο το ίδιο το υποστατικό όσο και εξοπλισμός του. Στον αποθηκευτικό χώρο υπήρχαν είδη επίπλωσης και στο μηχανουργείο 7 συνολικά οχήματα και εξοπλισμός επιδιόρθωσης οχημάτων.
Το τρίτο κτήριο επίσης μηχανουργείο, υπέστη μόνο ελαφρές ζημιές. Η φωτιά κατασβέστηκε έπειτα από υπερπροσπάθεια των ομάδων πυρόσβεσης. Στη πυρκαγιά εργάστηκαν 20 πυροσβέστες και 8 πυροσβεστικά οχήματα συμπεριλαμβανομένης υδραυλικής πλατφόρμας και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 01.07.
Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.
 

Δειτε Επισης

Τα παράδοξα της Δικαιοσύνης-Ζήτησαν την κράτηση κατάδικου ως... υπόδικου λόγω Κομμωτή και Κίτα, διαφορετικοί χειρισμοί για την απόπειρα φόνου
Προσπάθησε να ταξιδέψει με 118 κούτες αδασμολόγητα τσιγάρα που μετέφερε από τα κατεχόμενα
Άφησαν ελεύθερο υπό όρους τον 36χρονο που παραπέμφθηκε σε δίκη για ναρκωτικά και οπλισμό-Υπόδικος ο υπάλληλός του
Διακόπηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 35χρονου τουρίστα που χάθηκε στη θάλασσα στην Πάφο
Πλήρωσε πάνω από 29,000 ευρώ για να εισάξει δύο ρολόγια πολυτελείας που έφερε μαζί του από την Ελβετία
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από τον τόπο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)
Πάνω από 50 κιλά κάνναβης στο όχημα του 41χρονου που ξέφυγε της Αστυνομίας μετά από καταδίωξη (pics)
Ξύπνησε από θόρυβο και εντόπισε άγνωστη στην οικία του-Χειροπέδες σε 36χρονου, εμπλέκεται σε διαρρήξεις
Βύρας: Τα επεισόδια δεν έχουν σχέση με έθιμο λαμπρατζιών, δεν λύνεται το θέμα με ένα νομοσχέδιο
Ανήλικοι περιφέρονταν με βενζίνη και αναπτήρα στις τσέπες-Συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ο ένας