Θυμίζει ολοένα και περισσότερο χειμώνα ο καιρός-Καταιγίδες και χαλάζι στο μενού

Ασθενής χαμηλή πίεση αρχίζει σταδιακά να επηρεάζει την περιοχή.
 
Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται το πρωί μεμονωμένες βροχές, ενώ από το μεσημέρι κυρίως και μετά αναμένονται κατά τόπους βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε περιοχή καταιγίδας δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά στα δυτικά παράλια θα είναι γενικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά στις προσήνεμες περιοχές λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν από τα μεσάνυκτα και μετά κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά σε προσήνεμες περιοχές μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά αλλά μέχρι ταραγμένη, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, με τα φαινόμενα να υποχωρούν ανατολικότερα από το απόγευμα και μετά.
 
Τη Δευτέρα και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένεται σε ορισμένες περιοχές να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας.
 
Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση την Κυριακή για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ τη Δευτέρα θα σημειώσει άνοδο και μη αξιόλογη μεταβολή την Τρίτη, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Δειτε Επισης

Δεν υποχωρεί η σκόνη, συννεφιές στο μενού του καιρού-Στους 33 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Από την παράταση στα... πέναλτι για τις οφειλές των ομάδων-Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια, αναμένονται εξελίξεις
Παιδιά έκλεβαν τους ηλικιωμένους γονείς τους και τους έριξαν σε ίδρυμα-Αυξημένες καταγγελίες
Παραμένει η σκόνη στην ατμόσφαιρα-Αναμένονται βροχές και καταιγίδες
Σκάνδαλο στα κατεχόμενα-Συνδέουν τον υιό Φιντάν με δολοφονηθέντα βαρόνο
«Ήταν η ζωντανή ιστορία του Κορμακίτη»-Κηδεύτηκε η αιωνόβια εγκλωβισμένη Σπιρτού
Φοβερό τροχαίο στα κατεχόμενα με δυο νεκρούς και εννέα τραυματίες
Aποσύρθηκαν καλλυντικά προϊόντα από την ευρωπαϊκή αγορά
Η Κύπρος κατέγραψε το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό πλεονάσματος στην Ε.Ε-Μείωση και στο δημόσιο χρέος
Έναρξη δημόσιας διαβούλευσης για προτεινόμενο σχέδιο Κανονισμών αξιολόγησης εκπαιδευτικών