Επιμένει το ΑΚΕΛ για παραίτηση της Κυβέρνησης-«Είναι περιορισμένης πολιτικής ευθύνης»

«Η κυβέρνηση του «άμωμου και αμόλυντου» κ. Αναστασιάδη όχι μόνο έστησε τη βιομηχανία πώλησης χρυσών διαβατηρίων, όχι μόνο απέκρυπτε από τον λαό τις απανωτές προειδοποιήσεις της ΕΕ για το πρόγραμμα, αλλά δεν λάμβανε κανένα μέτρο. Αυτό επισήμανε και χθες στο Ευρωκοινοβούλιο ο Επίτροπος Δικαιοσύνης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής», δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου, δίνοντας νέα τροφή στην πολυήμερη αντιπαράθεση.
 
Πώς να λάβει όμως μέτρα η κυβέρνηση! Αφού, κατά τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, η Κύπρος έχει Πρόγραμμα διαβατηρίων με τα αυστηρότερα κριτήρια απ’ όλα τα κράτη – μέλη της ΕΕ. Αυτά δήλωνε ο κ. Αναστασιάδης, όταν η Κομισιόν μάς κατακεραύνωνε για τα «χρυσά» διαβατήρια, σχολίασε.
 
«Η χθεσινή συζήτηση στο Ευρωκοινοβούλιο και οι αποκαλύψεις του Επιτρόπου Δικαιοσύνης φανέρωσαν το μέγεθος του εξευτελισμού της χώρας μας. Φανέρωσαν όλα τα ψέματα που επιστράτευσε ο κ. Αναστασιάδης και η κυβέρνηση του για να συνεχίζεται το πλιάτσικο «χρυσών» διαβατηρίων», είπε ο εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ.
 
«Αν η κυβέρνηση Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ είχε πολιτική ευθιξία θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί για το σκάνδαλο που εξυφάνθηκε με δικές της αποφάσεις και ενέργειες. Αν η κυβέρνηση Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ είχε πολιτική ευθιξία θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί, για τον εξευτελισμό που υφίσταται η χώρα μας διεθνώς. Δεν μας έχει συνηθίσει, όμως σε τέτοια ευαισθησία η κυβέρνηση. Γι’ αυτό που μας έχει συνηθίσει, είναι για την πολιτική της αναλγησία. Έχει πείσει η κυβέρνηση ότι είναι περιορισμένης πολιτικής ευθύνης», κατέληξε.
 

Δειτε Επισης

Επίσκεψη Δένδια στην Κύπρο για την 63η Επέτειο Ανεξαρτησίας
Η τελευταία ανάρτηση της 50χρονης που διαμελίστηκε στο κρεοπωλείο μπροστά στα μάτια της κόρη της
Απαγόρευση νυχτερινής οδήγησης και ειδική άδεια με όριο μέχρι 90 kmh-Οι αλλαγές που προωθεί η ΕΕ
BINTEO: «Σπρώξτε καυλ....ρόπαιδα»-Ο Μπέος εμψυχώνει ομάδα ανδρών να απεγκλωβίσουν αυτοκίνητα
Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε παραλία της Χλώρακας
Δυο πρόσωπα κινδύνευσαν σε θαλάσσια περιοχή της Λεμεσού-Ενεργοποιήθηκε το Σχέδιο Νέαρχος
«Μακάρι να μην συνέβαινε»-Τι λέει η αδελφή του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου που διαμελίστηκε η 50χρονη
Θέματα περιβάλλοντος και πράσινης μετάβασης σε συνάντηση Υπ. Γεωργίας-Κύρτσου
Αύριο η συνάντηση Χριστοδουλίδη με Μέτσολα-Θα παρακολουθήσουν μαζί τη στρατιωτική παρέλαση
Αντιδρούν οι αιγοπροβατοτρόφοι, ετοιμάζουν διαμαρτυρία στο Προεδρικό-Ποια τα αιτήματά τους