Προκηρύχθηκε η θέση του Γενικού Διευθυντή του Υπουργικού Συμβουλίου

Προκηρύχθηκε η θέση Γενικού Διευθυντή στο Υπουργικό Συμβούλιο, η οποία αναμένεται να κενωθεί από 1.1.2021 λόγω αφυπηρέτησης του κατόχου της. Η προκήρυξη δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ, οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας (www.psc.gov.cy) ή μέσω της Κυβερνητικής Διαδικτυακής Διόδου Ασφαλείας (Αριάδνη) (https://eservices.cyprus.gov.cy), μέχρι την  Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 14:00.
 
Για να προχωρήσει με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης, ο αιτητής θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένος χρήστης στην Αριάδνη, προστίθεται, σημειώνοντας ότι η ταυτοποίηση των αιτητών σε Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη ή άλλο εξουσιοδοτημένο κέντρο δεν είναι απαραίτητη.
 
Ο αιτητής επιλέγει τη θέση για την οποία ενδιαφέρεται και συμπληρώνει τα πεδία της αίτησης.  Για την επιτυχή υποβολή της αίτησης πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα υποχρεωτικά πεδία, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
 
Ο μισθός της θέσης είναι πάγιος και ανέρχεται στο ποσό των €96.491, στον οποίο προστίθενται οι οποιεσδήποτε γενικές αυξήσεις που εγκρίνονται με νομοθεσία.  Επιπλέον, προστίθεται, καταβάλλεται τιμαριθμικό επίδομα, σύμφωνα με το ποσοστό που εγκρίνεται από την Κυβέρνηση από καιρό σε καιρό.
 
Λεπτομέρειες αναφορικά με τα απαιτούμενα προσόντα καθώς και τα καθήκοντα και τις ευθύνες της θέσης περιέχονται στην πιο πάνω γνωστοποίηση, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
 

Δειτε Επισης

Ο Κασσελάκης, το «κρατίδιο» και η επιδερμική ανάγκη κατάληψης πολιτικού χώρου
Στην Εντατική 9,5 μηνών βρέφος μετά από πτώση στα Χανιά
Χρειαζόμαστε νέα συμφωνία με Τουρκία υποστηρίζει ο υπουργός Μετανάστευσης της Ελλάδας
Συναντήθηκε με τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Κύπρου η Πρόεδρος της Βουλής
Εξήγγειλε την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για τον δήμο Παραλιμνίου-Δερύνειας ο Πυρίλλης
Νέος ξυλοδαρμός μαθητή σε σχολείο στην Κρήτη-16χρονος χτυπήθηκε βάναυσα από συνομήλικούς του
Προανήγγειλε κοινές γεωτρήσεις Ισραήλ-Τουρκίας ο Ερντογάν
Κάλεσμα ΔΗΣΥ στην Κυβέρνηση για να λάβει μέτρα στήριξης για την ακρίβεια
Έρχεται έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού στην Ελλάδα-Ξεκινά κυρίως στα δυτικά της Θεσσαλίας
Νέα επίθεση Κασσελάκη κατά Αχτσιόγλου-«Έτεινα χείρα φιλίας στην Έφη και την απέρριψε»