Προκηρύχθηκε η θέση του Γενικού Διευθυντή του Υπουργικού Συμβουλίου

Προκηρύχθηκε η θέση Γενικού Διευθυντή στο Υπουργικό Συμβούλιο, η οποία αναμένεται να κενωθεί από 1.1.2021 λόγω αφυπηρέτησης του κατόχου της. Η προκήρυξη δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ, οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας (www.psc.gov.cy) ή μέσω της Κυβερνητικής Διαδικτυακής Διόδου Ασφαλείας (Αριάδνη) (https://eservices.cyprus.gov.cy), μέχρι την  Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 14:00.
 
Για να προχωρήσει με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης, ο αιτητής θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένος χρήστης στην Αριάδνη, προστίθεται, σημειώνοντας ότι η ταυτοποίηση των αιτητών σε Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη ή άλλο εξουσιοδοτημένο κέντρο δεν είναι απαραίτητη.
 
Ο αιτητής επιλέγει τη θέση για την οποία ενδιαφέρεται και συμπληρώνει τα πεδία της αίτησης.  Για την επιτυχή υποβολή της αίτησης πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα υποχρεωτικά πεδία, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
 
Ο μισθός της θέσης είναι πάγιος και ανέρχεται στο ποσό των €96.491, στον οποίο προστίθενται οι οποιεσδήποτε γενικές αυξήσεις που εγκρίνονται με νομοθεσία.  Επιπλέον, προστίθεται, καταβάλλεται τιμαριθμικό επίδομα, σύμφωνα με το ποσοστό που εγκρίνεται από την Κυβέρνηση από καιρό σε καιρό.
 
Λεπτομέρειες αναφορικά με τα απαιτούμενα προσόντα καθώς και τα καθήκοντα και τις ευθύνες της θέσης περιέχονται στην πιο πάνω γνωστοποίηση, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
 

Δειτε Επισης

«Επίθεση άνευ όπλων» χαρακτήρισε τις συλλήψεις σφετεριστών ο Τατάρ-Πάει στη Νέα Υόρκη για να παραπονεθεί
Πάνω από 100 αιτήσεις ασύλου Σύρων απορρίφθηκαν, επειδή δεν πληρούσαν τα κριτήρια
Για επικοινωνιακά τεχνάσματα κατηγορεί τον Πρόεδρο το ΑΚΕΛ Λάρνακας
«Ακλόνητη» υποστήριξη της Άγκυρας στα «δύο κράτη»-Κατηγορίες Γιλμάζ για τις διώξεις σφετεριστών
«Δεν υπάρχει αίτημα έκδοσης για τον Σενέρ Λεβέντ από την Τουρκία, ήταν κοινοποίηση», ισχυρίζεται το «υπεξ»
Κατσαδιάζει τον Πρόεδρο για τις δηλώσεις του στη Λάρνακα το Volt-«Παραγνωρίζει τον διαχωρισμό εξουσιών»
Γνωρίζουμε τα εμπόδια της πολυμερούς αλλά ο Πρόεδρος μεταβαίνει «με πίστη στις θέσεις μας και το δίκαιο του αγώνα μας»
Στις γυναίκες θύματα της εισβολής αναφέρθηκε η Α. Ατταλίδου σε συνεδρία της Κ.Σ Γαλλοφωνίας
Πήγαν στα γραφεία της Avrupa να στηρίξουν τον Σενέρ Λεβέντ οι Οικολόγοι
Βαριές πολιτικές ευθύνες έδειξε η Επιτροπή στους υπουργούς Αναστασιάδη για ΤΑΚΑΤΑ-Άδειασε και Γενικούς Διευθυντές