Τελειώνει μετά την Ομόνοια παίκτης του ΠΑΟΚ

Στη Βραζιλία η μεταγραφική περίοδος για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε χώρες του εξωτερικού, όπως ο Λέο Μάτος, είναι ακόμη σε ισχύ και η Βάσκο ντα Γκάμα είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 34χρονου αμυντικό του ΠΑΟΚ!

Το προηγούμενο διάστημα, όταν ακόμα ήταν πάνω στο τραπέζι οι συζητήσεις για το μέλλον του στην Τούμπα, ο Λέο Μάτος είχε κάνει κάποιες επαφές με ομάδες από την πατρίδα του, μάλιστα σύμφωνα με τα όσα είχε πει ο ίδιος «ήμουν πολύ κοντά στο να συμφωνήσω με μεγάλη ομάδα της Βραζιλίας».

Η Βάσκο ντα Γκάμα, σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ, κινήθηκε για την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού του ΠΑΟΚ, ο οποίος στο μεταξύ άρχισε να παίζει βασικός σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, αλλά από την στιγμή που βρέθηκε ομάδα στη Βραζιλία συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του εκεί για τα επόμενα δύο χρόνια. 

To θέμα συζητήθηκε σε επαφή που είχε ο Μάτος με τον Ιβάν Σαββίδη (όπως και πριν από μερικές εβδομάδες), αλλά και ανάμεσα σε οπαδούς της Βάσκο, μέσω του Instagram, με τον 34χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος σε μια από τις απαντήσεις του έγραψε: «Έρχομαι»!

Η τελική απόφαση θα παρθεί από τον ιδιοκτήτη του «Δικεφάλου», μετά την συζήτηση που είχε με τον Βραζιλιάνο μπακ, που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και επιθυμεί να βρίσκεται στην πατρίδα του.

Πηγή: gazzetta.gr