Άλλα 841 κρούσματα καταγράφηκαν στην Ελλάδα-Δέκα οι νέοι θάνατοι

Σε 841 ανέρχονται τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο εικοσιτετράωρο.
 
Σήμερα ανακοινώθηκαν 841 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 76 συνδέονται με γνωστές συρροές και 43 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 29057, εκ των οποίων το 55.5% άνδρες.
 
3777 (13.0%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 11354 (39.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
 
89 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. 31 (34.8%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 93.3%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 268 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
 
Τέλος, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, «έχουμε 10 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 559 θανάτους συνολικά στη χώρα. 209 (37.4%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.2% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω».
 

Δειτε Επισης

Ο Ζελένσκι καλεί τις αμυντικές βιομηχανίες να παράγουν όπλα στην Ουκρανία
Κόντρα Έλον Μασκ-Βερολίνου για το μεταναστευτικό-«Ας ελπίσουμε ότι η AfD θα κερδίσει τις εκλογές»
Σάλος στη Γερμανία-Η αστυνομία αναζητά παρέα που χαιρέτησε ναζιστικά στο Oktoberfest
Χαραλαμπίδου: Οι πολίτες αναμένουν ενίσχυση του κράτους δικαίου
Από πολίτη εντοπίστηκε ο νεκρός στην παραλία της Χλώρακας-Απέκλεισαν την εγκληματική ενέργεια οι Αρχές
Επίσκεψη Δένδια στην Κύπρο για την 63η Επέτειο Ανεξαρτησίας
Η τελευταία ανάρτηση της 50χρονης που διαμελίστηκε στο κρεοπωλείο μπροστά στα μάτια της κόρη της
Απαγόρευση νυχτερινής οδήγησης και ειδική άδεια με όριο μέχρι 90 kmh-Οι αλλαγές που προωθεί η ΕΕ
BINTEO: «Σπρώξτε καυλ....ρόπαιδα»-Ο Μπέος εμψυχώνει ομάδα ανδρών να απεγκλωβίσουν αυτοκίνητα
Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε παραλία της Χλώρακας