Με δόσεις κοκαϊνης και 3.325 ευρώ συνελήφθη 24χρονος στη Λάρνακα

Με δόσεις κοκαϊνης και ποσό άνω των 3.000 ευρώ συνελήφθη 24χρονος στη Λάρνακα.
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της ΥΚΑΝ μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, ανέκοψαν χθες το απόγευμα στη Λάρνακα αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 24χρονος κάτοικος της περιοχής.
 
Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματός του ανευρέθηκαν οκτώ συσκευασίες νάιλον οι οποίες περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 5.5 γραμμαρίων περίπου,  καθώς επίσης και μια συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους περίπου μισού γραμμαρίου.
 
Σε σωματική έρευνα που του έγινε ανευρέθηκε στην κατοχή του και χρηματικό ποσό ύψους 1,325.
 
Ο 24χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ σε έρευνες που έγιναν στα δύο διαμερίσματά του ανευρέθηκε επιπλέον ποσό ύψους 2,000 ευρώ, καθώς επίσης και μια ζυγαριά ακριβείας.
 
Το πρωί ο ύποπτος οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, το οποίο διέταξε την τετραήμερη κράτησή του.
 
Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Έκρηξη έξω από γραφεία εταιρείας στη Λεμεσό
Πύρινη κόλαση στην Κρήτη-Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες, κάηκαν σπίτια και εκκενώθηκαν οικισμοί (vid&pics)
Στα χέρια των μελών της Επιτροπής για ΤΑΚΑΤΑ στοιχεία για το τροχαίο του 2023-Πάνω από 90.000 οι ανακλήσεις
Δημοσκόπηση REPORTER: Διπλή μάχη για πρωτιά και τρίτη θέση ενόψει Βουλευτικών-Ανατροπές στο υφιστάμενο σκηνικό
Αρνητική πρωτιά στις καταχωρήσεις υποθέσεων στα Δικαστήρια για την Κύπρο-Μειώθηκε ο χρόνος διεκπαιρέωσης
Η επικίνδυνη αμάθεια που πλήττει την Κυπριακή Δημοκρατία και ο Φειδίας που παθαίνει αλλά δε μαθαίνει
Δημοσκόπηση REPORTER: Ανταγωνίζονται τον κανένα και τη δυσπιστία αντί μεταξύ τους οι πολιτικές δυνάμεις
Είδε Ολγκίν ο Κόστα και εξέφρασε την πλήρη στήριξη της ΕΕ στις προσπάθειες λύσης
Παίρνει θέση ο Παγκύπριος Δικηγορικός για Βαρωσιώτου- «Ισοπεδωτική, ατεκμηρίωτη και πρόωρη κριτική που ασκείται»
Συγκάλεσαν επίσημα την νέα πολυμερή τα Ηνωμένα Έθνη για τις 16 και 17 Ιουλίου