«Ο Ράμος μας κάνει ρεζίλι, μοιάζει με τουρίστα με αυτά που φοράει»

Έντονη κριτική έκανε ένα μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης προς τον Σέρχιο Ράμος, μιλώντας στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου.

Έπειτα από τον λόγο του Φλορεντίνο Πέρεθ ακολούθησαν οι ομιλίες των μελών, παρουσία του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης. Ένα μέλος, μάλιστα, απευθυνόμενο στον Πέρεθ, άσκησε έντονη κριτική στον Σέρχιο Ράμος για τις αναρτήσεις του στο Instagram και για τις ενδυματολογικές του προτιμήσεις.

«Εγώ στην ηλικία μου μπορώ να επιτρέπω στον εαυτό μου να γίνομαι ρεζίλι κάποιες φορές και όσο θέλω. Αλλά εγώ δεν είμαι ο αρχηγός της Ρεάλ. Ας σταματήσει αυτό. Ας τελειώσει αυτό το Instagram και αυτά τα πράγματα. Την άλλη μέρα βγήκε φορώντας ένα ροζ καπέλο και έμοιαζε με Σουηδό τουρίστα», ήταν το σχόλιο του μέλους προς τον Πέρεθ.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ απάντησε και προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, αναφέροντας: «Σας παρακαλώ, ας συγκεντρωθούμε στα θέματα της ημέρας. Και θα σας ζητούσα παρακαλώ αν μιλάμε για τον αρχηγό μας να μιλάμε για το γκολ στη Λισαβόνα».

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Άρχισε η απολογία της Ειρήνης Μουρτζούκου στον ανακριτή Αχαΐας
Μεταφέρεται στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου-Αντίστροφη μέτρηση για την απολογία της
Χειροπέδες σε πέντε πρόσωπα-Εντοπίστηκαν ναρκωτικά και 41.670 σε οικίες, οχήματα και περίπτερα
Συνελήφθη ο οδηγός της Mercedes που παρέσυρε τους πεζούς, ξέχασε το χειρόφρενο-Στους 11 οι τραυματίες
Εκτράπηκε η μοτοσικλέτα που επέβαινε ο άτυχος 16χρονος και προσέκρουσε σε δέντρο-Εντοπίστηκε νεκρός σε χαντάκι
Η έφηβη Αμμοχωστιανή που έζησε τη φρίκη της εισβολής-«Τυλίγαμε τους νεκρούς και τους πηγαίναμε στο ξενοδοχείο του θανάτου»
Συνελήφθη ο 53χρονος φερόμενος δράστης της απόπειρας φόνου στο Πισσούρι-Δίνει μάχη για τη ζωή ο 30χρονος
Φρικτός θάνατος για 17χρονο στην Ιταλία-Θάφτηκε στην άμμο και πέθανε από ασφυξία
Στον ανακριτή η Μουρτζούκου-Οι αστυνομικοί επιχειρούν να αποσπάσουν ομολογία για το τι έχει συμβεί στον Παναγιωτάκη
ΒΙΝΤΕΟ: Αυτοκίνητο κατέπεσε σε πεζούς έξω από εστιατόριο στο Κολωνάκι–Πάνω από δέκα τραυματίες, ένα σοβαρά