Ζέστη στο μενού του καιρού και σήμερα-Πότε αναμένονται βροχές

Θερµή αέρια µάζα, η οποία αναµένεται να υποχωρήσει από την ∆ευτέρα, επηρεάζει την περιοχή. Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά αργότερα µέτριοι και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά τοπικά στα νότια και τα δυτικά παράλια, µέχρι ταραγµένη.
 
Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και στους 29 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια, λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τοπικά, πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά.
 
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει τη ∆ευτέρα και την Τρίτη σταδιακά µικρή πτώση, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ την Τετάρτη δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή.

 

Δειτε Επισης

Αγανάκτηση Ομοσπονδίας Γυμναστικής για χρήση φωτογραφιών ανήλικης αθλήτριας
Πυρά Αννίτας κατά Κυβέρνησης για πλήρωση θέσεων στο δημόσιο-«Ανεξέλεγκτες προσλήψεις»
Απαντά στα πυρά του Δήμου Παραλιμνίου το Υφυπουργείο Πρόνοιας-Μόνο 25 ασυνόδευτοι ανήλικοι διαμένουν στην περιοχή
Αυξημένη η σκόνη στην ατμόσφαιρα- Συστήνεται προσοχή στις ευάλωτες ομάδες
Νέο επεισόδιο σε σχολείο στα κατεχόμενα για τη μαντίλα-Τραυματίστηκε διευθυντής
Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στη Ψηφιακή Ασφάλεια-Πραγματοποίησαν στάση εργασίας
Συνεργασία της Εκκλησίας Κύπρου με το «Ίδρυμα Hadjitofi» για επαναπατρισμό κλεμμένων πολιτιστικών θησαυρών
Aπομάκρυνση των δομών μεταναστών από την τουριστική του ζώνη, ζητά ο Δήμος Παραλιμνίου-«Αλυσίδα προβλημάτων»
Νέο Τζάκποτ στο Τζόκερ-Ένας τυχερός στην Κύπρο κέρδισε €100.000
Με νεφώσεις και σκόνη στην ατμόσφαιρα ο καιρός-Έρχεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας