Άνδρας έμεινε σφηνωμένος για τέσσερις μέρες σε σχισμή βράχων

Μια τρομακτική δοκιμασία πέρασε ένας άνδρας στην Καμπότζη. Έπεσε σε μια ιδιαίτερα στενή σχισμή βράχων και παρέμεινε κολλημένος εκεί για τέσσερις μέρες, βγαίνοντας εν τέλει σώος.
 
Ο 28χρονος είχε πάει την Κυριακή να μαζέψει περιττώματα νυχτερίδων (σ. σ. χρησιμοποιούνται ως λίπασμα) σε μια βραχώδη περιοχή στην επαρχία Μπαταμπάνγκ, όταν κάποια στιγμή του έπεσε ο φακός σε μια στενή χαραμάδα. Προσπάθησε να τον πιάσει αλλά γλίστρησε, με επακόλουθο να σφηνώσει εκεί.
 
Μετά από τρεις μέρες που δεν είχε επιστρέψει, η οικογένειά του ανησύχησε και άρχισε να τον ψάχνει. Ο αδερφός του τον εντόπισε και ενημέρωσε τις αρχές. Μετά από επιχείρηση διάρκειας 10 ωρών, τον ανέσυραν. Ήταν εμφανώς καταβεβλημένος και εξαιρετικά αδύναμος και διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

 
Πηγή: news247
 

Δειτε Επισης

Ασύλληπτη τραγωδία στο Τέξας-Νεκρή εννιάχρονη που ήταν στην κατασκήνωση, αγνοούνται άλλα 19 παιδιά
Ζητά διερεύνηση για την πυρκαγιά σε βαν με εθνοφρουρούς ο Δίπλαρος-«Μετέφερε περισσότερους από το όριο»
Εξελίξεις τις επόμενες ημέρες για την έφεση Τυχικού-Αρχίζει η διαδικασία στο Οικουμενικό Πατριαρχείο
Εύθραυστη η εκεχειρία στη Γάζα-«Η συνέχιση του πολέμου εξυπηρετεί τόσο το Ισραήλ όσο και τη Χαμάς»
Μαραθώνια δικαστική διαδικασία για βαρυποινίτη και επιχειρηματία-Εκτός κάδρου τα ναρκωτικά, «δεν επιβεβαιώθηκε η παροχή προστασίας»
Κόλαση πυρός στην Εύβοια-Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες, μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά (vids&pics)
Κυνηγούν τον... κανένα για να κερδίσουν τους πολίτες τα κόμματα-Πλήρης η απογοήτευση της κοινωνίας
Οι προεκτάσεις από το χαστούκι του ΕΔΑΔ, το ζήτημα του ανέλεγκτου του Εισαγγελέα και η πολιτική ευθύνη
Με ίσες αποστάσεις και αόριστες συστάσεις τα προσχέδια των εκθέσεων του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο
Υπό πίεση η Δικαιοσύνη... Παρενέργειες λόγω Βαρωσιώτου και ΕΔΑΔ, νομικά σφάλματα με διαφορετικό απόηχο