BINTEO: Πασίγνωστος τενίστας έσπασε κινητό θεατή με το σερβίς του

Ο Ντομινίκ Τιμ κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης του για αγώνα του Coupe Rogers δεν σημάδεψε σωστά και έστειλε το μπαλάκι στην κερκίδα με αναπάντεχο αποτέλεσμα!

Ο Αυστριακός τενίστας δοκίμαζε το χέρι του λίγο πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση με τον Μάριν Σίλιτς, αλλά ο Τιμ δεν υπολόγισε σωστά σε ένα χτύπημα του και έστειλε την μπάλα στους θεατές. Μάλιστα, ο πασίγνωστος αθλητής ήταν τόσο άτυχος που το μπαλάκι κατέληξε πάνω σε ένα κινητό τηλέφωνο και το έσπασε!

Πάντως, ο Τιμ δεν πτοήθηκε, ζήτησε συγνώμη και στη συνέχεια επικράτησε του αντιπάλου του με 2-0 και πέρασε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Δειτε Επισης

Καταθέσεις από τα ανήλικα αδέλφια του βρέφους λαμβάνει η Αστυνομία-Δεν είχε απασχολήσει ξανά η οικογένεια
Καταχωρήθηκαν στο Επαρχιακό οι δύο υποθέσεις εναντίον του Ησαΐα-Το Σεπτέμβριο αρχίζει η δίκη
Πύρινη κόλαση στην Κρήτη-Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες, κάηκαν σπίτια και εκκενώθηκαν οικισμοί (vid&pics)
Στα χέρια των μελών της Επιτροπής για ΤΑΚΑΤΑ στοιχεία για το τροχαίο του 2023-Πάνω από 90.000 οι ανακλήσεις
Δημοσκόπηση REPORTER: Διπλή μάχη για πρωτιά και τρίτη θέση ενόψει Βουλευτικών-Ανατροπές στο υφιστάμενο σκηνικό
Αρνητική πρωτιά στις καταχωρήσεις υποθέσεων στα Δικαστήρια για την Κύπρο-Μειώθηκε ο χρόνος διεκπαιρέωσης
Η επικίνδυνη αμάθεια που πλήττει την Κυπριακή Δημοκρατία και ο Φειδίας που παθαίνει αλλά δε μαθαίνει
Δημοσκόπηση REPORTER: Ανταγωνίζονται τον κανένα και τη δυσπιστία αντί μεταξύ τους οι πολιτικές δυνάμεις
Είδε Ολγκίν ο Κόστα και εξέφρασε την πλήρη στήριξη της ΕΕ στις προσπάθειες λύσης
Παίρνει θέση ο Παγκύπριος Δικηγορικός για Βαρωσιώτου- «Ισοπεδωτική, ατεκμηρίωτη και πρόωρη κριτική που ασκείται»