«Δεν σχολίασα την απόφαση που δόθηκε εναντίον μας και δεν θα το συνεχίσω»

Στην ηρεμία και την οργάνωση των παικτών του απέδωσε τη νίκη της ΑΕΛ ο τεχνικός της ομάδας, Ντούσαν Κέρκεζ.

Ο Βόσνιος κόουτς μίλησε στην καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου επαναλαμβάνοντας ότι αγαπά και εμπιστεύεται τους παίκτες του, ενώ αναφέρθηκε παράλληλα και στη φάση του πέναλτι στο 49' την οποία απέφυγε να σχολιάσει.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που έπαιξαν κάτω υπό αυτές τις καιρικές συνθήκες. Προετοιμαστήκαμε καλά. Ξέραμε πως παίζει η Ένωση και ήταν λογικό πως θα έφτιαχναν καλές ευκαιρίες. Μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου, ήταν ήρεμοι και οργανωμένοι. Μετά το πέναλτι ήταν πιο εύκολο για εμάς. Πέρσι δεν σχολίασα την απόφαση που δόθηκε εναντίον μας και δεν θα το συνεχίσω. Συγχαρητήρια στον συνάδελφο και την Ένωση. Αγαπώ και εμπιστεύομαι αυτή την ομάδα. Ευχαριστώ τον κόσμο της ομάδας που ήρθε να μας υποστηρίξει».

Δειτε Επισης

Αντιμέτωποι με σκύλους που βρίσκονταν σε άθλιες συνθήκες βρέθηκαν εθελοντές στη Λεμεσό (pics)
Τετράχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Πάφο-Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο
Ο «αρχινονός» που διαμόρφωσε τη Greek Mafia και το αιματηρό τέλος της οικογενειακής τριάδας
Απτόητος από τις απειλές του Τραμπ, ο Πούτιν θα συνεχίσει τον πόλεμο
Μπήκε λουκέτο στον παράνομο βρεφοκομικό σταθμό στη Λάρνακα μετά την καταγγελία για κακοποίηση μωρού
Με το «όραμα των δύο κρατών», προαπαιτούμενα τα «τρία άλφα» και μπόλικη μουρμούρα πάει στη Νέα Υόρκη ο Τατάρ
Καταζητείται 37χρονος για υπόθεση κλοπής στην Αγία Νάπα
Καταγγελία στην Αστυνομία για κακοποίηση βρέφους σε σταθμό στη Λάρνακα
Ποινή φυλάκισης έξι ετών σε 30χρονο για εμπρησμό κατοικίας
Με παραπομπή στο πόρισμα Πολυβίου οι ευθύνες στους υπουργούς Αναστασιάδη για ΤΑΚΑΤΑ-«Η πολιτική ευθύνη δεν αφορά το γάτζωμα σε μια καρέκλα»