Θέλει Βινίσιους για να αφήσει Νεϊμάρ η Παρί

Προσεγγίζοντας την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, οι ημέρες που απομένουν για να κριθεί οριστικά το μέλλον του Νεϊμάρ είναι ελάχιστες και οι ενδιαφερόμενες ομάδες (Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους) πιέζουν την Παρί Σεν-Ζερμέν.

Οι Μαδριλένοι προσπαθούν να κάνουν το μπαμ με τον Βραζιλιάνο, αλλά σκοντάφτουν πάνω στην ανένδοτη επιθυμία των Παριζιάνων να εντάξουν στην διαπραγμάτευση και τον Βινίσιους. Ο 19χρονος Βραζιλιάνος φορ των μερένγκες δεν έχει ξεκινήσει καλά στη σεζόν και στη διοίκηση της ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας εκτιμούν ότι δεν έχει βρει την απαιτούμενη χημεία με τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ωστόσο, η Ρεάλ έχει αρνηθεί τρεις φορές στην Παρί να μπει στο κόλπο για το deal ο Βινίσιους. Ο τεχνικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο, προσπαθεί να πείσει τον συμπατριώτη του ότι είναι καλύτερο να μετακομίσει στη γαλλική πρωτεύουσα, από το να μείνει στη Ρεάλ και να μην παίζει τόσο.

Ισπανικά και γαλλικά ΜΜΕ εκτιμούν ότι η επιθυμία της βασίλισσας ν' αποκτήσει τον Νεϊμάρ είναι τόσο μεγάλη, που ίσως καμφθούν οι αντιστάσεις της για τον συμπατριώτη του.

Πηγή: Sport24.gr

Δειτε Επισης

Αντιμέτωποι με σκύλους που βρίσκονταν σε άθλιες συνθήκες βρέθηκαν εθελοντές στη Λεμεσό (pics)
Τετράχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Πάφο-Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο
Ο «αρχινονός» που διαμόρφωσε τη Greek Mafia και το αιματηρό τέλος της οικογενειακής τριάδας
Απτόητος από τις απειλές του Τραμπ, ο Πούτιν θα συνεχίσει τον πόλεμο
Μπήκε λουκέτο στον παράνομο βρεφοκομικό σταθμό στη Λάρνακα μετά την καταγγελία για κακοποίηση μωρού
Με το «όραμα των δύο κρατών», προαπαιτούμενα τα «τρία άλφα» και μπόλικη μουρμούρα πάει στη Νέα Υόρκη ο Τατάρ
Καταζητείται 37χρονος για υπόθεση κλοπής στην Αγία Νάπα
Καταγγελία στην Αστυνομία για κακοποίηση βρέφους σε σταθμό στη Λάρνακα
Ποινή φυλάκισης έξι ετών σε 30χρονο για εμπρησμό κατοικίας
Με παραπομπή στο πόρισμα Πολυβίου οι ευθύνες στους υπουργούς Αναστασιάδη για ΤΑΚΑΤΑ-«Η πολιτική ευθύνη δεν αφορά το γάτζωμα σε μια καρέκλα»