Τέσσερις μέρες βροχές, κάλυψαν τον μισό Απρίλιο

Στο 50% της κανονικής για μήνα Απρίλιο ανήλθε η μέση ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε στις ελεύθερες περιοχές από την 1η μέχρι τις 9.00 το πρωί της 4ης Απριλίου, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία που δημοσιοποίησε την Πέμπτη η Μετεωρολογική Υπηρεσία.
 
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία, η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε από την 1η μέχρι το πρωί της 4ης Απριλίου ανήλθε στα 15,0 χιλιοστά, σε σύγκριση με 29,9 χιλιοστά για την κανονική για το μήνα. Η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης του τελευταίου 24ώρου ανήλθε στα 5,9 χιλιοστά.
 
Από την 1η Οκτωβρίου μέχρι τις 4 Απριλίου η μέση ποσότητα βροχόπτωσης για τις ελεύθερες περιοχές ανήλθε στο 154% ή 718,5 χιλιοστά.
 
Η μεγαλύτερη ποσότητα βροχόπτωσης κατά την ίδια περίοδο σημειώθηκε στο Κελλάκι με 52,4 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 157% της κανονικής βροχόπτωσης για την περιοχή. Ακολουθούν η Πάνω Παναγιά με 40,1 χιλιοστά βροχόπτωσης (84% της κανονικής) και ο Σταυρός της Ψώκας 20,7 χιλιοστά (36% της κανονικής).
 
Αντίθετα, η μικρότερη ποσότητα βροχόπτωσης κατά την περίοδο 1-4 Απριλίου σημειώθηκε στο Φρέναρος με 0,0  χιλιοστά. Ακολουθούν ο Κόρνος με 2,5 χιλιοστά βροχόπτωσης (9% της κανονικής) και το Αεροδρόμιο Λάρνακας με 3,2 χιλιοστά (18% της κανονικής).
 

Δειτε Επισης

Ανάσα από τις υψηλές θερμοκρασίες-Στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος
Κλιματιζόμενοι χώροι διαθέσιμοι στους πολίτες λόγω καύσωνα από Δήμο Λεμεσού
Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού τη Δευτέρα
Συνεχίζεται η προσπάθεια για την ΑΤΑ, λένε συνδικαλιστές μετά τη συνάντηση με Υπ. Εργασίας
Απαντά στους Εικαστικούς Καλλιτέχνες ο Δήμος Λευκωσίας-Δηλώνει πρόθυμος να συζητήσει κατάρτιση νέας συμφωνίας
Ο Δήμος Λευκωσίας πήρε το κτήριο στέγασής του, ανέφερε το Σωματείο Εικαστικών Καλλιτεχνών
Ικανοποίηση Δήμου Στροβόλου για ανταπόκριση Κυβέρνησης σε προτάσεις του
Σημαντικό βήμα για αυτονομία θεωρούν οι ΕΟΑ τη ρύθμιση που ψήφισε η Βουλή
Ανοικτός κλιματιζόμενος χώρος στο Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου
Εγκρίθηκαν από τη Βουλή οι κανονισμοί για τη διάθεση γης για πανεπιστήμια