Στο Σύνδεσμο Δημοκρατικών Αντιστασιακών παραδόθηκαν οι τέσσερις τόμοι του Φακέλου της Κύπρου

Τους τέσσερις πρώτους τόμους του Φακέλου της Κύπρου παρέδωσε ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης σε αντιπροσωπεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Δημοκρατικών Αντιστασιακών, την Τρίτη.

Σε σημερινή ανακοίνωση του Συνδέσμου αναφέρεται ότι ο Πρόεδρος του συνδέσμου «ανέφερε ότι είναι χρέος μας ως σύνδεσμος και ως αντιστασιακοί να διαφυλάξουμε τις μνήμες της αντίστασης, να συνεχίσουμε να τιμούμε όσους θυσιάστηκαν για την ελευθερία και τη δημοκρατία και να εμποδίσουμε τις όποιες προσπάθειες παραχάραξης της ιστορίας».

Ο Πρόεδρος της Βουλής δεσμεύτηκε για νέα συνάντηση με το Σύνδεσμο στην οποία θα αναλυθεί σε βάθος το πλάνο του συνδέσμου μας για καταγραφή των μαρτυρίων των αντιστασιακών, προστίθεται.
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Στο φουλ οι πολεμικές μηχανές Ρωσίας και Ουκρανίας-Στο παζάρι των ΗΠΑ και ο πυρηνικός σταθμός της Ζαπορίζια
Αρχιεπίσκοπος: Ανιδιοτελής η διακονία του Πάπα στην Εκκλησία
Oι οκτώ επικρατέστεροι διάδοχοι του Πάπα Φραγκίσκου-Το Κονκλάβιο των καρδιναλίων καλείται να επιλέξει
Θέτουν επί τάπητος οι εκπαιδευτικές οργανώσεις την πρόταση του ΥΠΑΝ για το σύστημα αξιολόγησης
Άνδρας στην Εύβοια απειλούσε περαστικούς με ψεύτικο όπλο-Τον ακινητοποίησε αστυνομικός
Η Ευρώπη θρηνεί τον Πάπα Φραγκίσκο-«Ενέπνευσε εκατομμύρια ανθρώπους, πολύ πέρα από την Καθολική Εκκλησία»
Τι προβλέπει το πρωτόκολλο μετά τον θάνατο του Πάπα
Βρετανός ύποπτος για φόνο στον Ισημερινό, λιντσαρίστηκε από οργισμένο πλήθος και κάηκε ζωντανός
Οι τελευταίες επιθυμίες του Πάπα για την κηδεία του που σπάζουν παραδόσεις ετών
Κωνσταντίνος Τασούλας: «Η Κύπρος το βαρύτατο τίμημα της χούντας»