Πατέρας τριών παιδιών ο άτυχος Γιώργος-Η ζώνη έσωσε τη ζωή του γιου του

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το νέο θανατηφόρο δυστύχημα στο Πέρα Χωριό Νήσου που στοίχησε τη ζωή στον 44χρονο Γιώργο Φούλια, 44 ετών από το Καϊμακλί, διερευνά η Αστυνομία.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θρήνος για τον άτυχο Γιώργο… Ψάχνουν τα αίτια της τραγωδίας, στους 52 οι νεκροί
 
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο άτυχος 44χρονος συγκρούστηκε βίαια και μετωπικά με όχημα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και το οποίο οδηγείτο από 20χρονη, ενώ είχε συνεπιβάτη 21χρονη.
 
Συνοδηγός του οχήματος του 44χρονου ήταν ο εξάχρονος γιος του, ο οποίος έφερε ζώνη ασφαλείας και όπως αποδείχθηκε του έσωσε τη ζωή.
Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Τροχαίας Αρχηγείου Γιαννάκη Γεωργίου, διενεργούνται εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί εάν και ο 44χρονος έφερε ζώνη ασφαλείας.
 
Από τη βίαιη σύγκρουση ο Γιώργος Φούλιας τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο γιος του υπέστη κάταγμα στο χέρι και μεταφέρθηκε στο Μακάρειο για νοσηλεία. Ελαφρά τραυματίστηκαν και οι δύο νεαρές που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα, οι οποίες αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών έλαβαν εξιτήριο.
 
Εκτός από τον εξάχρονο, ο άτυχος 44χρονος καταλείπει άλλα δύο παιδιά.  
Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Κλάδος Τροχαίων Δυστυχημάτων της Τροχαίας Λευκωσίας και καλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες πρόκλησης της νέας αυτής θανατηφόρας τροχαίας σύγκρουσης να επικοινωνήσει με την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας στον τηλεφωνικό αριθμό 112 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.
Με το νέο θανατηφόρο δυστύχημα, ο αριθμός των νεκρών για το 2019 ανέρχεται στους 52, ο οποίος είναι μεγαλύτερος από το 2018.

Δειτε Επισης

Τραγικό τέλος για 51χρονο σε κοίτη φράγματος-Παρασύρθηκε από οδηγό που σταμάτησε να τον βοηθήσει
Σηκώνουν το γάντι οι κυνηγοί, απαντούν σε Αστυνομία και Τορναρίτη-«Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω»
Φουκούδες, σούβλες, σαντουιτσίδικο, παγωτάρης στην μέση του αυτοκινητόδρομου... Τελικά, ξέφραγο αμπέλι;
Σύγκρουση δύο οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο λίγο πριν τη Ριζοελιά-Ενδεχόμενο να κινείτο αντίθετα το ένα
Εργατικό ατύχημα στην Πάφο, 34χρονος έπεσε από σκαλωσιά ύψους δύο μέτρων
Ήταν μέλος σε ιστοσελίδα διακίνησης υλικού παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης-Χειροπέδες σε 30χρονο
Απαντά στις επικρίσεις η Αστυνομία για το χάος στον αυτοκινητόδρομο λόγω των κυνηγών-Δείχνει ως υπαίτιους τους διοργανωτές που δεν τήρησαν τα συμφωνηθέντα
Νέες έρευνες τη Δευτέρα για το θάνατο της 69χρονης που εντοπίστηκε νεκρή από τη κόρη της στο μπάνιο
Ανακρίνει την Αστυνομία για την διαμαρτυρία των κυνηγών η Βουλή-Έντονη ενόχληση Τορναρίτη
Παραλίγο τραγωδία από την πυρκαγιά σε οικία στην Πάφο-Κοιμόταν η οικογένεια την ώρα που ξέσπασε