Το όχημα του 36χρονου Στάθη και η φωτογραφία του σκύλου του-Έκκληση προς το κοινό
18:12 - 28 Δεκεμβρίου 2019

Στο κόκκινο η αγωνία για την τύχη του Στάθη Ιωάννου, 36 χρόνων από τη Λεμεσό, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από την Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου, το πρωί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΤΩΡΑ: Εντοπίστηκε ο 36χρονος Στάθης που αγνοείτο
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 36χρονος Ιωάννου δουλεύει σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Τροόδους και όταν δεν εμφανίστηκε στη δουλειά του, οι υπεύθυνοι ανησύχησαν, ενώ παράλληλα δεν ανταποκρινόταν στις κλήσεις των δικών του ανθρώπων. Ως εκ τούτου, ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία άρχισε έρευνες για εντοπισμό του.
Ο 36χρονος περιγράφεται, ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.75μ. περίπου και κατά την αναχώρησή του, φορούσε φούτερ σκούρου χρώματος.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον αριθμό τηλεφώνου 25805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας.
Οι έρευνες της Αστυνομίας επικεντρώνονται στην περιοχή του Τροόδους και στην πιθανή διαδρομή που ενδεχομένως να ακολούθησε ο 36χρονος, ενώ επιχειρούν να εντοπίσου το σήμα του κινητού του.
Την ίδια ώρα, φίλοι και συγγενείς του 36χρονου, μέσω του διαδικτύου δίνουν στοιχεία, καλώντας το κοινό να συμβάλει στις έρευνες. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται το όχημα που οδηγεί ο 36χρονος είναι μάρκας Honda HRV, με αριθμούς εγγραφής KMN587, ενώ δίνουν φωτογραφία και του σκύλου του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
