Βίντεο ντοκουμέντο με το όχημα που ψάχνουν για την κλοπή τέφρας στη Λεμεσό
20:27 - 28 Δεκεμβρίου 2019

Βίντεο ντοκουμέντο που απεικονίζει το αυτοκίνητο, το οποίο αναζητεί η Αστυνομία για την υπόθεση κλοπής του ξύλινου κουτιού με την τέφρα 19χρονου από τη Σουηδία, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.
Το βίντεο δείχνει το μαύρο όχημα να εισέρχεται στο χώρο στάθμευσης του εστιατορίου, στην Ακτή του Κυβερνήτη, όπου έγινε η κλοπή και την δράση των αγνώστων που έκλεψαν το ξύλινο κουτί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ψάχνουν όχημα ενοικιάσεως για την κλοπή της τέφρας 19χρονου στη Λεμεσό
Από τις έρευνες της Αστυνομίας προέκυψε μαρτυρία ότι στο σημείο όπου σημειώθηκε η διάρρηξη, βρισκόταν μικρού κυβισμού αυτοκίνητο ενοικιάσεως, σκούρου χρώματος, το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψε το μέρος κινούμενο ύποπτα.
Έτσι περιπολικά της Αστυνομίας αναζητούν το συγκεκριμένο όχημα, αφού δεν αποκλείεται να είναι αυτό που χρησιμοποίησαν οι δράστες της διάρρηξης και κλοπής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Αν είσαι εσύ που έκλεψες το αυτοκίνητό μας, απλώς φέρε μας το γιο μας πίσω»
Υπενθυμίζεται ότι το κουτί με τη τέφρα κλάπηκε μεταξύ των ωρών 5.00 και 5.20 χθες το απόγευμα, από το αυτοκίνητο ενοικιάσεως που χρησιμοποιεί το ζεύγος, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης οχημάτων εστιατορίου στην περιοχή Ακτή Κυβερνήτη.
Αφού παραβιάστηκε το όχημα με σπάσιμο του τζαμιού της πόρτας του συνοδηγού, κλάπηκαν από το αυτό τρεις υφασμάτινες τσάντες, που περιείχαν είδη ρουχισμού, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και το ξύλινο κουτί με την τέφρα του παιδιού του ζεύγους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Ήταν οι στάχτες του γιου μου»-Πέθανε πριν πέντε μήνες, θα την έριχναν στη θάλασσα
Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφία του αναφερόμενου ξύλινου κουτιού, σημειώνοντας πως στο κουτί υπήρχε η επιγραφή «DENNIS 2000 – 2019».
Οι γονείς απευθύνουν έκκληση προς το κοινό για να εντοπιστεί το κουτί με την τέφρα του γιου τους, ο οποίος πέθανε πριν από πέντε μήνες, σε ηλικία 19 ετών, προσφέροντας και αμοιβή.
