Επέστρεψαν για λίγο οι βροχές και έφυγαν, πέφτει κι άλλο ο υδράργυρος

Βορειοανατολικό ρεύµα αέρα παροδικά θα επηρεάσει την περιοχή.
 
Σήµερα, διαστήµατα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται µε περιόδους µε αυξηµένη συννεφιά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, αρχικά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ κι αργότερα ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά στα δυτικά και νοτιοδυτικά θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά στα ανατολικά παράλια θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά στα ανατολικά θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.
 
Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά παροδικές νεφώσεις. Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα δυνατό να δώσουν τοπικά µεµονωµένη βροχή. Την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
 
Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Τρίτη και την Τετάρτη, παραµένοντας κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές, αλλά την Πέµπτη αναµένεται πτώση στη θερµοκρασία για να κυµανθεί πιο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Δειτε Επισης

Εκτοπισμένοι κάτοικοι Αποστόλου Βαρνάβα-Σαλαμίνας: Η λύση του Κυπριακού επείγει
Μ. Παναγιώτου: Aνάγκη ευέλικτων μέτρων στήριξης των γεωργών με πρόσθετα χρηματοδοτικά εργαλεία
ΥΠΕΣ: H δημιουργία συμπλεγμάτων θα λειτουργήσει ευεργετικά για τις κοινότητες, είμαστε στη διαδικασία προκήρυξης θέσεων
Θλίψη για τον θάνατο του Δρ Τάκη Γεωργίου
Θλίψη Δήμου Λεμεσού για τον θάνατο του μαέστρου Μαρίνου Μιτέλλα
Μέχρι 18 Ιουλίου οι αιτήσεις για εκπαιδευτικούς ορισμένου χρόνου στα μουσικά σχολεία
Διευκρινίσεις από το Τμήμα Δασών-«Απαγορεύεται η κατασκήνωση στα κρατικά δάση»
​​​​​​​Για απαγορευμένες γεννήτριες προειδοποιεί το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας
Αφυπηρετεί μετά από τριάντα χρόνια στο Μακάρειο Νοσοκομείο ο Δρ Αβραάμ Ηλία
Διαμαρτυρία κατοίκων Κάμπου στην Επαρχιακή Διοίκηση Πάφου για σχέδιο παροχής βοήθειας