Ο πρώτος παίκτης που... τελειώνει ο Κετσπάγια

Ένα βήμα πριν την έξοδό του από την Ανόρθωση φαίνεται ότι βρίσκεται ο Έρβιν Κοφί. Ο παίκτης της Ανόρθωσης έμεινε εκτός αποστολής γι’ άλλο ένα παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα και ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν δείχνει να τον έχει στα πλάνα του για το υπόλοιπο της σεζόν.
 
Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal», ο Γεωργιανός τεχνικός έχει ήδη πάρει την τελεσίδικη απόφαση ν’ αποδεσμεύσει τον ποδοσφαιριστή, προχωρώντας μάλιστα στην απόκτηση ενός παίκτη που μπορεί να μοιράσει παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο Κοφί πλήρωσε το... παγούρι

Ο 24χρονος Γάλλος έχασε τη θέση του από νωρίς, ενώ δεν είναι λίγες οι στιγμές που ο κόουτς της «Κυρίας» εκνευρίστηκε από τη συμπεριφορά του, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.
 
Σε κάθε περίπτωση, η μεταγραφική περίοδος είναι κοντά και όλα τα θέματα ενίσχυσης θα ξεκαθαρίσουν μέσα στον επόμενο μήνα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απογοητευμένος με Τιμούρ ο Κοφί-Οι κινήσεις του Γάλλου