Πρασίνισαν τη Γεροσκήπου ο Δήμος, η ΑΚΤΗ και η Πρωτοβουλία Πολιτών «100,000 trees in Paphos»

Η Γεροσκήπου είναι παρούσα στη μάχη της αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής και μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια σήμερα το πρωί πολίτες της Επαρχίας Πάφου "πρασίνισαν" το Δήμο, φυτεύοντας 600 δέντρα εντός των δημοτικών ορίων.

Τις δυνάμεις τους με τους πολίτες ένωσαν η Πρωτοβουλία Πολιτών «100,000 trees in Paphos», σε συνεργασία με τον Δήμο Γεροσκήπου και το Κέντρο Έρευνας και Μελέτης «ΑΚΤΗ».
Το σημείο εκκίνησης της δεντροφύτευσης ήταν η εκκλησία του Αγ. Σπυρίδωνα, στις 9:30 π.μ. και η εκδήλωση ήταν ανοιχτή για τους πολίτες όλων των ηλικιών.

Κατά τη διάρκεια της περιδιάβασης μέσα στη πόλη πραγματοποιήθηκε  και καθαρισμός των διάφορων χώρων.

Η δραστηριότητα κατέληξε στην Πλατεία της Γεροσκήπου όπου και παρουσιάστηκε πρόγραμμα, που περιλάμβανε μουσική, διαδραστική αφήγηση παραμυθιού, όπως και διάφορες άλλες δραστηριότητες.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Σε στήριξη πέραν των 2000 οικογενειών στοχεύει το ΠΣΣΕ το Πάσχα
Η τρίτη χειρότερη ανομβρία για την Κύπρο-Υπό συνεχή δοκιμασία η διαθεσιμότητα νερού
Η Κύπρος σβήνει για μια ώρα τα φώτα συμμετέχοντας στην «Ώρα της Γης»
Κανονικά οι πτήσεις από Λάρνακα προς Χίθροου-Επαναλειτούργησε το αεροδρόμιο
Εναρμονίστηκε με την εποχή ο καιρός, αρχίζει να θυμίζει άνοιξη-Παίρνει την ανιούσα ο υδράργυρος
«Εν εδέχουμουν να λεν ότι η γεναίκα εν για το σπίτι, δεν ανέχτηκα ποτέ μου ότι η γεναίκα εν κατώτερη του αντρός»
Ετοιμάζεται μελέτη αναθεώρησης εξετάσεων και πιστοποιητικών υγείας σε επαγγέλματα-Ανάμεσά τους και νηπιαγωγοί
Ανησυχία εκφράζει η Παιδιατρική Εταιρεία για χρήση ψηφιακών μέσων από νήπια παιδιά
Για απάτη με παραπλανητική διαφήμιση προειδοποιεί η easyGroup
Διαμαρτυρία ομάδας πολιτών για τη Γάζα στην Λευκωσία